Narudžba i savjetovanje
099 772 60 05

Vrati kvalitetu života i probudi muškarca u sebi
Prirodne kapsule s čak 12 dokazano učinkovitih sastojaka

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge image Promo badge image

REGEN50 i REGEN50 STRONG sadrže samo probrane sastojke s dokazanim djelovanjem.

REGEN50 formulacije se temelje na aktivnim i prirodnim sastojcima. Njihovo je djelovanje dokazano u brojnim znanstvenim studijama i višegodišnjim ispitivanjima. Ekstrakti biljaka, vitamini i minerali koji čine formulu REGEN50 kapsula najviše su kvalitete te su dobiveni metodama posebne ekstrakcije u strogo kontroliranim uvjetima. Kvaliteta proizvoda testira se u nekoliko faza od strane naših stručnjaka. Iz ovih navedenih razloga REGEN50 je i nekoliko puta kvalitetniji te učinkovitiji od sličnih proizvoda koji su trenutno dostupni na tržištu.

REGEN50 kapsule sastavljene su od mješavine biljaka, vitamina i antioksidansa, u pravilnom i učinkovitom omjeru. Ova formulacija sadrži 8 dokazano učinkovitih prirodnih sastojaka: ekstrakt ploda sabal palme, ekstrakt sjemenki bundeve, ekstrakta kore afričke šljive , vitamin C, E, B6,te cink i magnezij. REGEN50 STRONG je prirodni dodatak prehrani koji pomaže muškarcima s već prisutnim tegobama prostatitisa, povećane prostate (benignom hiperplazijom prostate (BHP) te muškarcima koji žele spriječiti javljanje povećane prostate i ostalih bolesti prostate pa tako i rak prostate.Također, ove kapsule pomažu muškarcima pojačati čvrstoću erekcije, pojačati seksualnu snagu i potenciju. Osim muškaraca srednje i starije dobi, REGEN50 STRONG uzimaju i mlađi muškarci koji žele prevenirati pojavljivanje povećane prostate, prostatitisa, raka prostate i impotencije u budućnosti te koji žele pojačati libido i spriječiti opadanje testosterona. REGEN50 STRONG formulacija stastavljena je od čak 12 dokazano učinkovitih prirodnih sastojaka: ekstrakta ploda sabal palme, ekstrakta korijena koprive, ekstrakta kore afričke šljive, praha korijena make (maca, Lepidium mayenii), ekstrakta smole indijskog tamjanovca, ekstrakta rajčice – likopen, vitamina C, E, B6, te cinka, magnezija, L-arginina. Toliki broj prirodnih sastojaka u jednoj kapsuli čini REGEN50 STRONG trenutno najsnažnijom formulom za prostatu i impotenciju na tržištu, s najviše aktivnih prirodnih sastojaka u jednoj kapsuli.

Ovdje vam donosimo odlomke iz znanstvenih studija i opise ispitivanja koje su dokazale učinkovitost sastojaka od kojih su sastavljene REGEN50 formule.
Sabal palma (Serenoa repens) je patuljasta palma čiji plod sadrži najviše aktivnih sastojaka koji doprinose normalnoj urinarnoj funkciji i funkciji prostate od svih danas poznatih biljaka. Plod Sabal palme (bobice), sadrže aktivne tvari kao što su masne kiseline, biljne sterole i flavonoide. Polisaharidi koje sadrži djeluju na smanjenje upala i jačanje imunološkog sustava. Dokazano je da djeluje kao inhibitor 5-alfa-reduktaze koji smanjuje proizvodnju DHT-a (aktivnog oblka testosterona, dihidrotestosterona – primarnog stimulatora rasta prostate) te spriječava vezanje na prostatu. U mnogim je studijama dokazano da se veća protuupalna aktivnost postiže kada se sabal palma konzumira u kombinaciji s likopenom. Upravo snažnija formula REGEN50 STRONG sadrži kombinaciju ploda sabal palme i likopena (extrakta iz rajčice). Jedna studija provedena je u Švicarskoj na uzorku od 82 pacijenta a testiranja su se provodila u razdoblju od osam tjedana. U tom vremenskom razdoblju pacijentima je svakodnevno davano razne oblike ploda sabal palme. Dio Pacijenta je unosilo kapsule s ekstraktom osušenih i mljevenih bobica, a drugi pacijenti su unosili  ekstrakt sabal palminih bobica u boliku tableta, tinktura i čajeva. Nakon završenog tretmana znanstvenici koji su provodili ispitivanja zaključili su da se zdravstveno stanje svih pacijenata koji su patili od simptoma uzrokovanih benignom hiperplazijom prostate (BHP) popravilo a sami pacijenti su subjektivno ocjenili djelomičan ili potpuni nestanak svih simptoma. Oni pacijenti koji su uzimali ekstrakt mljevenih i osušenih sabal palminih bobica  su subjektivno ocijenili uspješnost liječenja i potpuni nestanak svih simptoma. Znanstvenici su ocjenjivali uspješnost liječenja prema međunarodnom bodovnom sustavu. Prema tom bodovnom sustavu, ukupnost ocjena pokazalo je da su simptomi povećane prostate značajno smanjeni s 14,4 ± 4,7 na 6,9 ± 5,2. Ipak, bodovanjem se zaključilo kako se najviše popravilo stanje onih pacijenata koji su apsorbirali ekstrakt sabal palminih bobica u obliku kapsula. REGEN50 I REGEN50 STRONG sadrže između ostalog i ekstrakt osušenih i mljevenih sabal palminih bobica. Naša formulu mješavine biljaka vitamina i antioksidansa smjestili smo u kapsule jer su studije dokazale kako se na taj način formula najbolje apsorbira i postaje učinkovitija. Naime, čajevi i slični proizvodi nisu tako učinkoviti jer masne kiseline nisu topive u vodi. Zbog toga savjetujemo konzumiranje kapsula uz obrok ili nakon obroka.
 

Kora afričke šljive (Prunus africana) je pokazala svoju učinkovitost kod problema s prostatom u brojnim studijama, među kojima i ona objavljena u Njemačkom medicinskom časopisu Wiener Klinische Wochenschrift. Sudionici jedne skupine primali su 50 mg ekstrakta pygeum africanum (ekstrakta kore afričke šljive) dva puta dnevno, dok je druga skupina primila istu dozu placeba dva puta dnevno. Studija je trajala 2 mjeseca. Rezultati su pokazali značajno poboljšanje kod pacijenata koji su dobili ekstrakt pygeum africanum u usporedbi s onima koji su uzimali placebo. Također, u studiji se dokazalo značajno i učinkovito zajedničko djelovanje ekstrakta kore afričke šljive s drugim biljnim ekstraktima koji se koriste u liječenju benigne hiperplazije prostate-BHP (povećana prostate), kao što su ekstrakt sjemenki bundeve i ekstrakt ploda sabal palme (Serenoa repens). REGEN50 i REGEN50 STRONG sadrže između ostalog i upravo takvu kombinaciju aktivnih sastojaka ekstrakta afričke šljive, sjemenki bundeve i bobica sabal palme. Ova je kombinacija pokazala značajno pozitivno djelovanje na simptome benigne hiperplazije prostate- BHP (povećana prostata). Glavne fitokemikalije kore afričke šljive su triterpeni (14%), ferulinska kiselina, fitosteroli (beta-sitosterol, beta-sitosteron, kampesterol) i tanini. Medicinsko djelovanje pripisuje se fitosterolima koji pokazuju protuupalno djelovanje, ali neka istraživanja ukazuju da su sve glavne skupine korisne za zdavlje prostate. Djelatne tvari ekstrakta kore, inhibiraju djelovanje enzima 5-alfa–reduktaze koji metabolizira testosteron u dihidroksitestosteron. S obzirom da je dihdrotestosteron glavni uzročnik rasta prostate, na taj način se rješavaju tegobe benigne hiperplazije prostate, a posljedično i svi problemi urogenitalnog trakta povezani s prostatom. REGEN50 i REGEN50 STRONG s korom afričke šljive i drugim aktivnim sastojcima učinkovito pomažu u liječenju problema s prostatom, održavaju optimalnu razinu testosterona, spriječavaju pad libida te podižu ukupnu kvalitetu života kod oboljelih muškaraca.
 

Ekstrakt sjemenki bundeve (Cucurbita moschata) dragocjen je u liječenju tegoba s prostatom jer obiluje omega 3-masnim kiselinama, karotenoidima i cinkom te najvažnijim sastojkom beta sitosterolom koji inhibira enzim uključen u pretvorbu testosterona (spolnog hormona) u dihidrotestosteron odgovoran za pretjerani rast prostate. Uobičajeno je da se ekstrakt sjemenki bundeve kombinira s ekstraktom ploda sabal palme jer ta kombinacija dobro djeluje na smanjenje simptoma benigne hiperplazije prostate (povećane prostate). Međutim, čak se i samo upotrebom ekstrakta Sabal palme mogu smanjiti simptomi BHP. Postoji studija u kojoj je 47 bolesnika s benignim hiperplazijom prostate primilo škrob od slatkog krumpira (skupina A, placebo, 320 mg / dan), ulje bundeve (skupina B, 320 mg / dan), sabal palmu (skupina C, 320 mg / dan) i ekstrakt sjemenki bundeve i sabal palme (skupina D, svaki 320 mg dnevno). Dokazano je da je ocjena kod kvalitete života u bolesnika s povećanom prostatom poboljšana u skupinama B, C i D, koji su primali samo ekstrakt sabal palme ili ulje bundeve a značajno poboljšana kod onih pacijenata koji su uzimali kombinaciju ekstrakta bobica sabal palme s ekstraktom sjemenki bundeve. REGEN50 formula sadrži kombinaciju ekstrakata sjemenki bundeve i bobica sabal palme.
 

Ekstrakt korijena koprive (Urticae dioica) sadrži hranjive tvari kao što su aktivni sastojak beta sitosterol, lignane, masne kiseline, antocijane, vitamin C i serotonin. Dokazano je da korijen koprive ima povoljan učinak na zdravlje prostate budući da kontrolira hormonske aktivnosti u tkivu prostate. Također, ima snažne protuupalne i antimikrobne učinke. U dvostruko slijepoj, placebo-kontroliranoj studiji na 558 bolesnika s BPH-om, ekstrakt koprive dokano je, značajno je pozitivno djelovao na uklanjanje simptoma donjeg urinarnog trakta (LUTS – Lower Urinary Tract Simptoms). Nastupilo je poboljšanje za 81 %, a značajno je povećana i brzina protoka urina u usporedbi s placebom. U kombinaciji sa plodom ekstrakta sabal palme, ekstrakt korijena koprive dao je još impresivnije učinke na BPH (povećane prostate). Dokazalo se da je kombinacija bila jednako djelotvorna kao i djelovanje jednog lijeka a koji djeluje na smanjenje simptoma i povećanja protoka urina. Druga istraživanja pokazala su da kopriva inhibira rast tumora za čak 30 %. Lektini u korijenu koprive su proteini uključeni u prepoznavanje stanica, a njihov afinitet prema stanicama raka nad zdravim, povećava njihovu sposobnost da napadnu maligne stanice. Također je prema nekim rezultatima studija objavljenim u Clinical Therapeutic Suggestu dokazano da korijen koprive u kombinaciji s ekstraktom kore afričke šljive daje još efektivniji ishod u liječenju BPH (benigne hiperplazije prostate). REGEN50 STRONG formula između ostalog sadrži kombinaciju ekstrakta korijena koprive i afričke šljive.
 

Prah korijena make ( Maca, Lepidium mayenii) sadrži niz korisnih tvari među kojima su lipidi, vlakna, minerali (kalcij, bakar, cink, kalij), vitamini, fenoli, 53 eterična ulja, nealkalijske bioaktivne tvari, 7 alkamida i beta sitosterol. Prednosti korijena make pripisuju se njegovoj sposobnosti da pomogne u popravljanju seksualnog, endokrinog (hormonalnog) i mentalnog zdravlja. Koristi se već stoljećima,diljem svijeta kao afrodizijak i prirodno sredstvo za uklanjanje simptoma erektilne disfunkcije odnosno impotencije. Studija provedena na ispitanicima koji su patili od erektilne disfunkcije (impotencije), a uzimali su maku, pokazala je znatna poboljšanja u odnos na one ispitanike koji su koristili placebo. Još četiri kliničke studije koje je proveo MMC također su pokazale poboljšanje libida i seksualne funkcije kod muškaraca. Daljnja istraživanja su pokazala da korijen mace utječe i na smanjenje prostate kod muškaraca. Formula REGEN50 STRONG sadrži i prah korijena make koji u kombinaciji s drugim biljkama, vitaminima i antioksidasnima utjeće ne samo na zdravlje prostate već i na erekciju i čvrstoću penisa.
 

Likopen je karotenoid, kojim obiluje rajčica. Koristan je u prevenciji i liječenju raka prostate. Epidemiološke studije potvrdile su da populacije s visokom potrošnjom dijetetskog likopena imaju niži rizik od raka prostate. U jednom kliničkom ispitivanju, kod muškaraca koji su konzumirali umake od rajčice smanjena je razina za prostatu specifičnog antigena (PSA) u bolesnika s BPH (povaćana prostate), u usporedbi s pacijentima koji nisu dobili umak od rajčice. U drugim kliničkim ispitivanjima, muškarci s karcinomom prostate dobili su 30 mg dnevno dodataka likopena tri tjedna prije operacije prostate. Uočeno je da muškarci imaju manje tumore od muškaraca koji nisu dobili likopen, što znači da likopen može biti od pomoći u liječenju već postojećeg raka prostate. Za prevenciju raka prostate, epidemiološke studije sugeriraju da je već 6 mg likopena na dan korisno. REGEN50 STRONG sadrži 20 mg u dnevnoj dozi visokokvalitetnog likopena iz rajčice koji može zaštiti prostatu od nastajanja raka.
 

Ekstrakt smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) pokazao se kao snažan inhibitor 5-lipoksigenaze odgovornog za nastanak upalnih stanja. Također kontrolira ekspresiju gena, snažno suzbija proizvodnju proupalnih citokina koji su uključeni u BPH (benigne hiperplazije prostate;povećana prostata) i rak prostate. Protuupalni učinci ekstrakata indijskog tamjanovca utvrđeni su u pokusima izvedenim na ljudima. U provedenim istraživanjima je pokazano da je smola indijskog tamjanovca uglavnom učinkovita u kontroli proliferacije stanica raka prostate i da blokira rast raka prostate. To čini tako što spriječava formiranje krvnih žila koje hrane aberantne stanice. Druga studija pokazala je kako ne samo da je Boswellia serrata spriječila stanice tumora u rastu, već je potakla tijelo da aktivira samouništenje kancerogenih stanica.  REGEN50 STRONG s ekstraktom indijskog tamjanovca i kombinacijom ostalih sastojaka može zaštiti prostatu od upala i raka prostate.

 
Phytotherapy Research,Phytother. Res. 27: 218–226 (2013)Published online 23 April 2012 in Wiley Online Library(wileyonlinelibrary.com) DOI: 10.1002/ptr.4696
Improving BPH symptoms and sexualdysfunctions with a saw palmetto preparation? Results from a pilot trial†Andreas Suter,1,4*Reinhard Saller,2Eugen Riedi3and Michael Heinrich41Medical Department, A. Vogel Bioforce AG, Roggwil, Switzerland2Institute of Natural Medicine, Zurich University Hospital, Zurich, Switzerland3Urological practice, Chur, Switzerland4School of Pharmacy, University of London, University College London, London, United Kingdom
Bartlet A et al. Efficacy of Pygeum africanum extract in the tretment of micturitional disorders due to benign prostatic hyperplasia. Evaluation of objective and subjective parameters. A multicentre, randomized, double-blind trial. Wiener Klinische Wochenschrift, 1990, 102:667-673
A double-blind, randomized, pilot dose-finding study of maca root (L. meyenii) for the management of SSRI-induced sexual dysfunction.
CNS Neurosci Ther 2008 Fall;14(3):182-91 (ISSN: 1755-5930). Dording CM; Fisher L; Papakostas G; Farabaugh A; Sonawalla S; Fava M; Mischoulon
Carbin BE, Eliasson R. Treatment by Curbicin in benign prostatic hyperplasia (BPH). Swed J Biol Med . 1989;2:7–9.
Carbin BE, Larsson B, Lindahl O. Treatment of benign prostatic hyperplasia with phytosterols. Br J Urol . 1990;66:639–41.
Schiebel-Schlosser G, Friederich M. Phytotherapy of BPH with pumpkin seeds–a multicenter clinical trial. ZeitsPhytother . 1998;19:71–6.
J Herb Pharmacother. 2005;5(4):1-11.
Urtica dioica for treatment of benign prostatic hyperplasia: a prospective, randomized, double-blind, placebo-controlled, crossover study.
Frank, M.B., Yang, Q., Osban, J., Azzarello, J.T., Saban, M.R., Saban, R., Ashley,
R.A., Welter, J.C., Fung, K.M. and Lin, H.K. (2009). Frankincense oil derivedfrom Boswellia carteri induces tumor cell specific cytotoxicity.
BMC ComplementAltern. Med.,18: 9:6

 

Mišljenje struke – dr. Heather C. Calkins

Nutrilago REGEN50 i REGEN50 STRONG su prirodni dodaci prehrani koji u jednoj kapsuli objedinjuju sve sastojke poznate po pozitivnom djelovanju na zdravlje prostate. REGEN50 proizvodi su učinkovito rješenje i prvi izbor muškaraca s probelmima prostate, impotencije, slabog libida, opadana razine testosterona. REGEN50 dodatke prehrani preporučujemo muškacima koji žele i preventivno djelovati na moguće buduće, starenjem uzrokovane simptome i tegobe povezane uz prostatitis,benignu hiperplaziju prostate, rak prostate,opadanje libida,testosterona ili pojavu erektilne disfunkcije odnosno impotencije.

Da s prostatom nešto nije u redu upućuju simptomi poput:

  • češće potrebe za mokrenjem tijekom dana
  • hitna potreba za mokrenjem
  • slabiji protok urina i mlaz mokraće
  • osjećaj pečenja prilikom mokrenja
  • učestalo buđenje noću zbog potrebe za mokrenjem
  • otežan početak mokrenja
  • kapanje iz mokraćne cijevi na kraju mokrenja
  • osjećaj nepotpunog pražnjenja mjehura.

Što se prije uoči problem s prostatom i počne se na vrijeme djelovati na simptome, to je veća uspješnost neškodljivih i neagresivnih tretmana, odnosno samoliječenja.

Secure Payment

Jednostavna i sigurna kupnja

Diskretna kupnja i sigurno plaćanje. Mogućnost plaćanja prilikom preuzimanja proizvoda. 〉 Više...

delivery

Besplatna i diskretna dostava

Besplatna dostava za narudžbe iznad 63 € Sve pošiljke šaljemo ekspresno i u diskretnom pakiranju. 〉 Više...