Narudžba i savjetovanje
099 772 60 05

Vrati kvalitetu života i probudi muškarca u sebi
Prirodne kapsule s čak 12 dokazano učinkovitih sastojaka

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge image Promo badge image

REGEN50 i REGEN50 STRONG su proizvodi usredotočeni na rezultate zbog visoke kvalitete i posebne ekstrakcije sirovina od kojih su proizvedeni. Formulacije oba proizvoda čini iznimno velik broj potentnih biljnih ekstrakata te vitamina, minerala, antioksidansa sastavljenih u pravilnom i djelotvornom omjeru visoke kakvoće ekstrakcije i kvalitete. Svi su sastojci kao i finalni proizvodi prošli stroge kontrole kvalitete i sigurnosti. Nutrilago REGEN50 proizvodi su proizvedeni u EU, Njemačka pod ISO 9001, HACCP, GMP certifikatima i bez GMO-a. Ne sadrže sastojke životinjskog porijekla te su primjerene za vegetarijance i vegane.

Nutrilago REGEN50 i REGEN50 STRONG, registrirani su proizvodi i odobreni od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Klasifikacijske oznake: 541-02/17-01/629 | 541-02/17-01/630

SASTAV KAPSULA

Regen50

 • 230,00 mg Sabal Palma ekstrakt ploda

  (Saw Palmetto Berries Extract)

 • 320,00 mg Ekstrakt sjemenki bundeve
 • 406,00 mg Ekstrakt kore afričke šljive
  od toga fitosterola 52,78 mg
 • 45,00 mg Vitamin C (L-Ascorbic)
 • 13,40 mg Vitamin E (Tocopheryl)
 • 9,10 mg Vitamin B6 (Pyridoxine)
 • 3,28 mg Cink
 • 0,70 mg Magnezij

REGEN50 su jedinstvene, snažne, prirodne kapsule osmišljene za osobe oba spola koje brinu o zdravlju svog urinarnog sustava, uz poseban naglasak na prostatu kod muškaraca. Sadrže učinkovitu kombinaciju 8 prirodnih sastojaka – biljnih ekstrakata, vitamina i minerala. Sastojci REGEN50 kapsula imaju široki spektar povoljnih učinaka na brojne organske sustave u tijelu.

REGEN50 kapsule blagotvorne su za želudac i dobro se podnose. Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka ili niste sigurni da li smijete uzimati REGEN50, savjetujemo vam da ih ne koristite dok se ne posavjetujete sa svojim liječnikom ili ljekarnikom. Ovi proizvodi nisu namijenjeni za upotrebu osobama mlađima od 18 godina.

SASTAV KAPSULA

Regen50Strong

 • 230,00 mg Sabal Palma ekstrakt ploda(Saw Palmetto Berries Extract)
 • 360,00 mg Ekstrakt korijena koprive
 • 416,00 mg Ekstrakt kore afričke šljive
  od toga fitosterola 54,08 mg
 • 100,00 mg Prah korijena make
 • 100,00 mg Ekstrakt smole indijskog tamjanovca
 • 60,00 mg Ekstrakt rajčice6,00 mg likopen
 • 45,00 mg Vitamin C (L-Ascorbic)
 • 13,40 mg Vitamin E (Tocopheryl)
 • 9,10 mg Vitamin B6 (Pyridoxine)
 • 14,60 mg Cink
 • 0,70 mg Magnezij
 • 82,70 mg L-arginin

REGEN50 STRONG je 100% prirodna formula za muškarce koji brinu o zdravlju svoje prostate i mokraćnih putova. Naime, samo potpuno zdrava prostata osigurava zdravu potenciju, libido i vitalnost. Objedinjuje djelovanje biljnih ekstrakata (Sabal palme, afričke šljive, koprive) s dugom tradicijom korištenja u pripravcima s ciljanim djelovanjem na prostatu i urinarni trakt. Zbog njihovog izuzetnog sastava i povoljnih učinaka, osim muškaraca srednje i starije životne dobi, REGEN50 STRONG kapsule koriste i mlađi muškarci.

REGEN50 STRONG kapsule blagotvorne su za želudac i dobro se podnose. Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka REGEN50 STRONG kapsula ili niste sigurni smijete li ih uzimati, savjetujemo vam da ih ne koristite dok se ne posavjetujete sa svojim liječnikom ili ljekarnikom. Ovi proizvodi nisu namijenjeni za upotrebu osobama mlađima od 18 godina.

Sabal palma (Serenoa repens)

Mokraćni simptomi i otežani protok mokraće kod povećane prostate.

Sabal palma je patuljasta palma kod koje se upotrebljava njezin ljekoviti plod (bobice). Glavne djelatne tvari koje se istražuju zbog svojih potencijalnih korisnih učinaka na bolesti prostate i urinarnog trakta su fitosteroli, biljni steroli, flavonoidi, masne kiseline itd. Premda je za punu aktivnost ekstrakta Sabal palme važno sinergističko djelovanje svih sastavnica, ključni za farmakološko djelovanje smatraju se oni iz skupina fitosterola (β-sitosterol). Znanstveno je najbolje potkrijepljena hipoteza prema kojoj sastavnice ekstrakta inhibiraju enzim 5-α-reduktazu, zadužen za pretvorbu testosterona u dihidrotestosteron u prostati, a koji, prema znanstvenim istraživanjima, ima vrlo važnu ulogu u nastanku benigne hiperplazije prostate.

Ekstrakt sjemenke bundeve (Cucurbita moschata)

Kada tegobe s prostatom počnu narušavati kvalitetu života.

Buča ili bundeva je podrijetlom iz Amerike te su američki starosjedioci njezine sjemenke koristili za ublažavanje brojnih zdravstvenih tegoba. Sjemenke obiluju sastojcima poput esencijalnih masnih kiselina i aminokiselina, ali i sastojcima koje je važno istaknuti zbog njihovog djelovanja na prostatu poput cinka, karotenoida i fitosterola, uz poseban naglasak na beta-sitosterol.

Ekstrakt kore afričke šljive (Pygeum africanum)

Zdravlje urogenitalnog sustava preduvjet je za postizanje i održavanje erekcije.

Afrička šljiva, podrijetlom iz Afrike, stablo naraste i do 25 metara, a najvažniji dio stabla je kora koja sadrži ulja s brojnim aktivnim sastojcima. Tradicionalno se koristila za seksualnu izdržljivost, jaču potenciju, kod infekcija mokraćnih putova, benignih promjena prostate, za liječenje malarije, bolova u želucu itd. Različita znanstvena istraživanja pronalaze poveznicu između primjene ovog ekstrakta u kombinaciji s drugim biljnim ekstraktima i povoljnog učinka na tegobe s prostatom.

 

Ekstrakt korijena koprive (Urticae dioica)

Mnoga znanstvena istraživanja ispituju učinak sastojaka korijena koprive na benignu hiperplaziju prostate.

Zbog svojih ljekovitih svojstava, kopriva se koristi još od antičkih vremena. Ljekoviti su i njezini listovi, i stabljika, i korijen. Osnovne djelatne tvari koje sadrži korijen koprive su: fenolni spojevi, lignani, lektini te sterol beta-sitosterol koji je postao nezaobilazan u prirodnim pripravcima za očuvanje funkcije prostate. Korijen koprive u kombinaciji s drugim prirodnim sastojcima može biti moćno oružje u borbi protiv prostatične hiperplazije. Mnoga znanstvena istraživanja posvećena su učinku korijena koprive na zdravlje prostate i urinarnog trakta.

Prah korijena mace (Lepidium meyenii)

Stvorena za muškarce koji žele vratiti kvalitetu života i probuditi muškarca u sebi.

Maca se koristi diljem svijeta kao afrodizijak. Djeluje na poboljšanje raspoloženja, podizanje energije, poboljšanje libida. Može pomoći osobama koje žele osnažiti energiju i vitalnost organizma. Maca sadrži brojne biološki aktivne tvari među kojima su najvažniji macamidi i macaeni, specifične tvari koje, prema znanstvenim istraživanjima, djeluju posredno na hormonalni sustav. Uz to, bogata je esencijalnim aminokiselinama i masnim kiselinama te vitaminima i mineralima. Zahvaljujući takvom bogatom nutritivnom sastavu, uzimanjem pripravaka koji sadrže korijen Mace, organizam se budi i obnavlja, potiče se njegova izdržljivost i vitalnost.

Ekstrakt smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata)

Neregulirana upala uzrokuje mnoge zdravstvene probleme.

Indijski tamjanovac jedna je od najstarijih poznatih ljekovitih biljaka uopće. Riječ je o stablu koje može narasti i do pet metara u visinu, a proizvodi smolu bijelo-žute boje karakteristično gorkog okusa i specifičnog mirisa. Smola se dobiva zarezivanjem drva tamjanovca i koristi se i u medicinske svrhe. Smola indijskog tamjanovca sadrži derivate bosvelične kiseline koji se i smatraju odgovornima za djelovanje njenog ekstrakta na upalne procese u tijelu.

Ekstrakt rajčice (Solanum lycopersicum)

Likopen je snažan antioksidans, a ekstrakt rajčice obiluje likopenom.

Likopen je biljni pigment iz skupine karotenoida koji je zaslužan za žarko crvenu boju rajčica. Iako likopen pronalazimo i u drugom voću i povrću, likopen iz rajčice se smatra najaktivnijim. Zbog svog snažnog antikosidativnog djelovanja, likopen štiti stanice od oštećenja koja nastaju djelovanjem slobodnih radikala, a samim time i od ozbiljnijih posljedica do kojih dovode takva oštećenja.

Cink 

Cink doprinosi održavanju normalne razine testosterona u krvi.

Cink je vrlo važan mineral u ljudskom organizmu. Sudjeluje u brojnim procesima i funkcijama, konstitutivni je sastojak hormona, uključujući spolne hormone, te mnogih enzima. Uz ostale korisne učinke u tijelu, osobito je važno istaknuti njegove povoljne učinke na spolni sustav, naime cink doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji kao i održavanju normalne razine testosterona u krvi. Cink također pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Vitamini i minerali B6, C, E i Magnezij

Za energiju i vitalnost.

Vitamini i minerali su neophodni za normalno funkcioniranje čitavog ljudskog organizma. U REGEN50 proizvodima, u kombinaciji s ostalim sastojcima, pojavljuju se kao značajni borci za zdravlje prostate i mokraćnih putova. Posebno je važno istaknuti vitamin B6 zbog njegovog doprinosa regulaciji hormonske aktivnosti i normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin C i Magnezij također pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti, a ujedno vitamin C doprinosi i normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamini C i E imaju važnu ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

L-arginin

Bolja prokrvljenost je ključna.

L-arginin je aminokiselina nužna za sintezu dušikovog oksida koji djeluje na stanice u stijenkama krvnih žila. Povećanjem razine dušikovog oksida u krvi opuštaju se arterije i poboljšava se protok krvi koji ima ključnu ulogu u erekciji i seksualnom zdravlju općenito.