Narudžba i savjetovanje
099 772 60 05

Prirodno i učinkovito rješenje za
Prostatu, Urinarne tegobe, Potenciju, Libido i Vitalnost

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge image Promo badge image

REGEN50 i REGEN50 STRONG su učinkoviti zbog visoke kvalitete i posebne ekstrakcije sirovina od kojih su proizvedeni. Formulacije oba proizvoda čini iznimno velik broj biljnih ekstrakata te vitamina, minerala, antioksidansa. Na tržištu postoji veliki broj proizvoda slične namjene ali samo REGEN50 i REGEN50 STRONG kapsule sadrže toliko veliku količinu aktivnih, 100% prirodnih sastojaka u pravilnom i djelotvornom omjeru visoke kakvoće ekstrakcije i kvalitete. Svi su sastojci kao i finalni proizvodi prošli stroge kontrole kvalitete i sigurnosti. Nutrilago REGEN50 proizvodi su proizvedeni u EU, Njemačka pod ISO 9001, HACCP, GMP certifikatima i bez GMO-a. Ne sadrže sastojke životinjskog porijekla te su primjerene za vegetarijance i vegane.
Nutrilago REGEN50 i REGEN50 STRONG, registrirani su proizvodi i odobreni od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Klasifikacijske oznake: 541-02/17-01/629 | 541-02/17-01/630

SASTAV KAPSULA

Regen50

 • 230,00 mg Sabal Palma ekstrakt ploda
  (Saw Palmetto Berries Extract)
 • 320,00 mg Ekstrakt sjemenki bundeve
 • 406,00 mg Ekstrakt kore afričke šljive
  52,78 mg fitosterol
 • 45,00 mg Vitamin C (L-Ascorbic)
 • 13,40 mg Vitamin E (Tocopheryl)
 • 9,10 mg Vitamin B6 (Pyridoxine)
 • 3,28 mg Cink
 • 0,70 mg Magnezij

REGEN50 kapsule su jedinstveno, snažno, prirodno, neinvazivno i sigurno sredstvo za prevenciju i usporavanje bolesti poput dobroćudnog povećanja prostate (benigne hiperplazije prostate BHP), hipertrofije, prostatitisa te zdravstvenih tegoba poput teškog pražnjenja mokraćnog mjehura, učestalog mokrenja noću i danju, bježanja urina, urgencije, slabog mlaza mokraće, čekanja na početak mokrenja, isprekidanog mlaza, osjećaja nepotpunog pražnjenja, kapanja nakon mokrenja i bolnog mokrenja.

REGEN50 kapsule ne izazivaju nuspojave, a ukoliko ste alergični na neki od sastojaka ili niste sigurni da li smijete uzimati REGEN50, savjetujemo vam da ih ne koristite dok se ne posavjetujete kod osobnog liječnika ili ljekarnika. Ovi proizvodi nisu namijenjeni za upotrebu osobama mlađima od 18 godina.

SASTAV KAPSULA

Regen50Strong

 • 230,00 mg Sabal Palma ekstrakt ploda
  (Saw Palmetto Berries Extract)
 • 360,00 mg Ekstrakt korijena koprive
 • 416,00 mg Ekstrakt kore afričke šljive
  54,08 mg fitosterol
 • 100,00 mg Prah korijena make
 • 100,00 mg Ekstrakt smole indijskog tamjanovca
 • 60,00 mg Ekstrakt rajčice
  6,00 mg likopen
 • 45,00 mg Vitamin C (L-Ascorbic)
 • 13,40 mg Vitamin E (Tocopheryl)
 • 9,10 mg Vitamin B6 (Pyridoxine)
 • 14,60 mg Cink
 • 0,70 mg Magnezij
 • 82,70 mg L-arginin

REGEN50 STRONG kapsule sadrže veću i snažniju količinu i koncentraciju aktivnih sastojaka nego REGEN50.

REGEN50 STRONG namijenjene su muškarcima koji pate od bolesti poput erektilne disfunkcije (impotencije), dobroćudnog povećanja prostate (benigne hiperplazije prostate BHP), hipertrofije prostate, prostatitisa te zdravstvenih tegoba poput isprekidanog mlaza mokraće, teškog pražnjenja mokraćnog mjehura, učestalog mokrenja noću i danju, bježanja urina, urgencije, slabog mlaza mokraće, čekanja na početak mokrenja, osjećaja nepotpunog pražnjenja, kapanja nakon mokrenja i bolnog mokrenja.

REGEN50 STRONG kapsule ne izazivaju nuspojave, a ukoliko ste alergični na neki od sastojaka ili niste sigurni da li smijete uzimati REGEN50 STRONG, savjetujemo vam da ih ne koristite dok se ne posavjetujete kod osobnog liječnika ili ljekarnika. Ovi proizvodi nisu namijenjeni za upotrebu osobama mlađima od 18 godina.

Sabal palma (Serenoa repens)

Uspješno se koristi kod problema s urinarnim traktom i BPH I i II stupnja.

Sabal palma je patuljasta palma kod koje se upotrebljava njezin ljekoviti plod (bobice) u obliku ekstrakta. Glavne djelatne tvari koje se koriste u liječenju bolesti prostate, urinarnog trakta, a postoje i indicije da sprječavaju pojavu raka su fitosteroli, biljni steroli, flavonoidi, masne kiseline itd. Premda je za punu aktivnost ekstrakta Sabal palme važno sinergističko djelovanje svih sastavnica, ključni za farmakološko djelovanje smatraju se one iz skupina fitosterola (β-sitosterol). Djeluje kao inhibitor 5-alfa-reduktaze koji smanjuje proizvodnju DHT-a (aktivnog oblika testosterona, dihidrotestosterona – primarnog stimulatora rasta prostate) te sprječava da se veže na prostatu.

Ekstrakt sjemenke bundeve (Cucurbita moschata)

Djeluje ljekovito na oboljenja prostate.

Buča je podrijetlom iz Amerike te su američki starosjedioci njezine sjemenke koristili za ublažavanje brojnih zdravstvenih tegoba. Sjemenke su bogat izvor esencijalnih masnih kiselina, aminokiselina, fitosterola, cinka te drugih minerala i vitamina. Najvažniji sastojak je beta sitosterol koji inhibira enzim uključen u pretvorbu testosterona (spolnog hormona) u dihidrotestosteron koji može prouzročiti pretjerani rast prostate.

Ekstrakt kore afričke šljive (Pygeum africanum)

U kombinaciji s drugim sastojcima ublažava tegobe s prostatom, jača libido i potenciju.

Afrička šljiva, podrijetlom iz Afrike, stablo naraste i do 25 metara, a najvažniji dio stabla je kora koja sadrži ulja s brojnim aktivnim sastojcima. Tradicionalno se koristila za seksualnu izdržljivost, jaču potenciju, kod upala i infekcija mokraćnih putova, benignih promjena prostate, za liječenje malarije, bolova u želudcu itd. Pokazala se učinkovitom u prevenciji i liječenju benigne hiperplazije prostate (BHP) te u borbi i smanjenju simptoma raka prostate. Prema različitim kliničkim studijama zajedničko djelovanje ovog ekstrakta s drugim biljnim ekstraktima značajno djeluje na simptome bolesti prostate.

 

Ekstrakt korijena koprive (Urticae dioica)

Mnoge kliničke studije savjetuju uporabu koprive za prostatičnu hiperplaziju.

Kopriva sadrži niz korisnih sastojka kao što su masne kiseline, lignani, vitamin C, beta-sitosterol koji dokazano imaju povoljan učinak na zdravlje prostate, potenciju i libido. Korijen koprive u kombinaciji s drugim sastojcima može biti učinkovit u borbi protiv prostatične hiperplazije i raka prostate, smanjujući proliferaciju stanica raka bez utjecaja na normalno tkivo. Druga istraživanja pokazala su da kopriva inhibira rast tumora za čak 30 posto. Mnogi klinički rezultati potvrđuju učinkovitost korijena kopriva na zdravlje prostate i urinarnog trakta.

Prah korijena mace (Lepidium meyenii)

Podiže seksualnu energiju, vraća vitalnost i utječe na potenciju.

Maca se koristi diljem svijeta kao afrodizijak. Djeluje na poboljšanje raspoloženja, podizanje energije, osjetno poboljšava libido. Može pomoći osobama koje žele osnažiti energiju i vitalnost organizma. Kao afrodizijak spada u kategoriju sredstava srednje jakog djelovanja. Rezultati četiri kliničke studije pokazali su da je Maca imala značajan utjecaj na poboljšanje erektilne disfunkcije (potencije) kod muškaraca i na smanjenje proizvodnje DHT-a. Poboljšava proizvodnju spermatozoida, njihovu mobilnost i volumen. Značajno utječe na povećanje seksualne energije te poboljšanje stanja kod slabe i srednje izražene erektilne disfunkcije.

Ekstrakt smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata)

Djeluje protuupalno i pomaže blokiranju rasta raka prostate.

Zbog izraženog protuupalnog djelovanja, u medicinske svrhe se koristi smola koja se dobiva direktno iz stabla. U provedenim istraživanjima primijećeno je da kontrolira ekspresiju gena i snažno suzbija proizvodnju proupalnih citokina koji su uključeni u BHP i rak prostate. Istraživanja su pokazala da je ekstrakt indijskog tamjanovca učinkovit u kontroli proliferacije stanica raka prostate i kao blokator rasta raka prostate.

Ekstrakt rajčice (Solanum lycopersicum)

Likopen iz rajčice je antioksidans i štiti zdravlje prostate te djeluje na hiperplaziju.

Likopen iz rajčice je antioksidans iz skupine karotenoida, a učinkovit je u prevenciji i liječenju raka prostate. Likopenom su bogate rajčice kao i njezini proizvodi. Štite od degenerativnih bolesti koje nastaju pod utjecajem slobodnih radikala. Kliničke studije su potvrdile da likopen smanjuje pojavu povišenih vrijednosti PSA u krvi u bolesnika s prostatičnom hiperplazijom.

Cink (Zincum)

Utječe na kvalitetu sperme, zdravlje prostate, smanjuje povećanu prostatu i povećava proizvodnju testosterona.

Cink je vrlo važan za opće i seksualno zdravlje. Učinkovito smanjuje otečenu prostatu. Studije su pokazale da prisutnost cinka u tijelu pomaže suzbijanju rasta tumora prostate. Epidemiološke studije pokazuju da su muškarci s višim razinama cinka (ako ga uzimaju kroz hranu ili dodatke prehrani) zaštićeni od naprednog raka prostate. Dodatan unos cinka u organizam utječe na zdravlje i smanjenje povećanu prostatu. Također povećava proizvodnju testosterona koji pomaže povećati muški libido i kvalitetu spermija. Nedostatak cinka uzrokuje pad razine testosterona pogotovo kod starijih muškaraca.

Vitamini B6, C i E

Borci u prevenciji bolesti prostate i očuvanju zdravlja prostate.

Vitamini su esencijalni nutrijentni neophodni za normalno funkcioniranje čitavog ljudskog organizma. U REGEN50 proizvodima, u kombinaciji s ostalim sastojcima, pojavljuju se kao značajni borci u prevenciji i zdravlju prostate. Vitamin B6 pomaže smanjiti kromosomske lomove, smanjujući rizik od raka prostate. Vitamin C djeluje na isti način kao i vitamin B6 te štiti kromosome. Vitamin E djeluje na krvotok i prokrvljenost i smatra se da dobro djeluje kao prirodni afrodizijak. Posljednje studije dokazuju da vitamin E osigurava prirodno zdravlje prostate te je istovremeno i štiti.

L-arginin

U kombinaciji s drugim sastojcima, ključan je sastojak za bolju potenciju.

L-arginin je aminokiselina korisna za liječenje bolesti i zdravstvenih tegoba povezanih s protokom krvi kao što su erektilna disfunkcija, začepljene arterije itd. Povećanjem razine dušikovog oksida (NO) u krvi opuštaju se arterije i poboljšava se protok krvi koji ima ključnu ulogu u erekciji i seksualnom zdravlju općenito. L-arginin se smatra snažnim sastojkom za potenciju te postizanje i održavanje erekcije.

Magnezij

Posebno efikasan u liječenju bolesti i zdravstvenih tegoba povezanih uz prostatu.

Magneziji je mineral bez kojega tijelo ne može normalno funkcionirati jer je potreban za obavljanje metaboličkih procesa u tijelu. Dodatan unos magnezija pokazao se vrlo učinkovitim u liječenju brojnih bolesti, pa tako i prostate. U istraživanjima je primijećeno da se tegobe s prostatom značajno smanjuju nakon određenog razdoblja tijekom kojeg je osoba uzimala magnezij. Pokazao se korisnim pri suzbijanju infekcije i kod problema povećane prostate. Također je u nekim istraživanjima primijećeno da je magneziji učinkovit kao preventivno sredstvo protiv raka. Pored ostalih dobrobiti, značajno doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

WordPress Video Lightbox Plugin