Narudžba i savjetovanje
099 772 60 05

Vrati kvalitetu života i probudi muškarca u sebi
Prirodne kapsule s čak 12 dokazano učinkovitih sastojaka

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge image Promo badge image

Odgovori na često postavljena pitanja

1. Što je REGEN50?

REGEN50 je 100% prirodan dodatak prehrani za muškarce i žene u kapsulama. Sadrži učinkovitu i sigurnu formulu 8 biljaka, vitamina, minerala i antioksidansa. REGEN50 je proizvod usredotočen na rezultate zbog visoke kvalitete i posebne ekstrakcije sirovina od kojih je proizveden. Ove su prirodne kapsule osmišljene za osobe oba spola koje brinu o zdravlju svog urinarnog sustava, uz poseban naglasak na prostatu kod muškaraca.

U istraživanjima biljaka čiji bi sastojci mogli pridonijeti zdravlju prostate i mokraćnih putova, posebno su se istaknule one bogate beta-sitosterolom, fitosterolom koji je postepeno postao nezaobilazan sastojak dodataka prehrani namijenjenih ublažavanju tegoba urinarnog trakta. Zahvaljujući djelovanju fitosterola iz ekstrakata ploda Sabal palme, sjemenki bundeve i kore afričke šljive, upotpunjenih važnim vitaminima i mineralima, REGEN50 pokazuje izvrsne rezultate kod oba spola.

REGEN50 je blagotvoran za želudac i dobro se podnosi. Registriran je kao dodatak prehrani te je odobren je od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Za kupnju nije potreban recept. Kupnja je jednostavna, sigurna i diskretna.

> Više o djelovanju i 100% prirodnim sastojcima u REGEN50.

> Provjeri cijenu i naruči REGEN50.

2. Kome može pomoći REGEN50?

REGEN50 kapsule namijenjene su muškarcima i ženama svih dobnih skupina. Tegobe poput učestalog mokrenja noću i danju, „bježanja“ urina, isprekidanog mlaza, osjećaja nepotpunog pražnjenja mjehura ili bolnog mokrenja mogu značajno narušiti svakodnevno funkcioniranje. Ovaj je 100% prirodan dodatak prehrani osmišljen za osobe koje brinu o zdravlju prostate i urinarnog sustava.

Povoljan učinak REGEN50 kapsula nije ograničen samo na osobe srednje i starije životne dobi. Mlađim osobama osobito će značajan biti učinak ove formulacije na reproduktivno zdravlje zahvaljujući djelovanju vitamina B6 koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti te cinka koji pridonosi normalnoj plodnosti i reprodukciji. Ako se koriste redovito, prema uputstvu za upotrebu one djeluju dugoročno i vrlo su učinkovite. REGEN50 je blagotvoran za želudac i dobro se podnosi. Registriran je kao dodatak prehrani te je odobren je od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Za kupnju nije potreban recept. Kupnja je jednostavna, sigurna i diskretna.

> Više o djelovanju i 100% prirodnim sastojcima u REGEN50.

> Provjeri cijenu i naruči REGEN50.

3. Što je REGEN50 STRONG?

REGEN50 STRONG je 100% prirodna formula za muškarce koji brinu o zdravlju svoje prostate i mokraćnih putova. REGEN50 je proizvod usredotočen na rezultate zbog visoke kvalitete i posebne ekstrakcije sirovina od kojih je proizveden. Snaga ove formulacije počiva na čak 12 aktivnih sastojaka. Objedinjuje djelovanje biljnih ekstrakata Sabal palme i afričke šljive bogatih beta-sitosterolom, koprive koja se već stoljećima u ljekarništvu koristi u pripravcima namijenjenim ublažavanju tegoba urinarnog trakta te praha korijena make – adaptogene biljke koju su još prije 2000 godina južnoamerički domoroci koristili kao izvor snage i pomoć pri jačanju libida i poboljšanju plodnosti. Učinak ovih potentnih biljaka nadopunjuju ekstrakti rajčice i smole indijskog tamjanovca te važne aminokiseline, vitamini i minerali.

REGEN50 STRONG je blagotvoran za želudac i dobro se podnosi. Registriran je kao dodatak prehrani te je odobren je od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Za kupnju nije potreban recept. Kupnja je jednostavna, sigurna i diskretna.

> Više o djelovanju i 100% prirodnim sastojcima u REGEN50.

> Provjeri cijenu i naruči REGEN50.

4. Kome može pomoći REGEN50 STRONG?
REGEN50 STRONG kapsule namijenjene su muškarcima svih dobnih skupina koji brinu o zdravlju svoje prostate i mokraćnih putova. Naime, samo potpuno zdrava prostata osigurava zdravu potenciju, libido i vitalnost. Tegobe poput učestalog mokrenja noću i danju, „bježanja“ urina, isprekidanog mlaza, osjećaja nepotpunog pražnjenja mjehura ili bolnog mokrenja mogu značajno narušiti svakodnevno funkcioniranje, dok problemi s potencijom znatno utječu na samopouzdanje. REGEN50 STRONG kapsule dodatak su prehrani osmišljen za suvremenog muškarca kao prirodan saveznik u poboljšanju kvalitete života, očuvanju zdravlja i lakšem svladavanju izazova svakodnevnice.

 • Kada otežano mokrenje remeti kvalitetu života
 • Namijenjen osobama koje brinu o zdravlju prostate i urinarnog sustava
 • Osmišljen za muškarce koji svoj mladenački duh žele prenijeti na cijelo tijelo pa tako i na urogenitalni sustav, vratiti kvalitetu života, prokrvljenost u tijelu i probuditi muškarca u sebi

Osim muškaraca srednje i starije životne dobi, REGEN50 STRONG kapsule koriste i mlađi muškarci. Sastojci čije će djelovanje biti osobito značajno u mlađoj životnoj dobi su svakako vitamin B6 zbog njegovog doprinosa regulaciji hormonske aktivnosti i smanjenju umora i iscrpljenosti te cink zbog doprinosa normalnoj plodnosti i reprodukciji te održavanju normalne razine testosterona u krvi. Cink u kombinaciji s vitaminom C ujedno pridonosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Ako se koriste redovito, prema uputstvu za upotrebu, one djeluju dugoročno i vrlo su učinkovite.

REGEN50 STRONG je blagotvoran za želudac i dobro se podnosi. Registriran je kao dodatak prehrani te je odobren je od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Za kupnju nije potreban recept. Kupnja je jednostavna, sigurna i diskretna.

> Više o djelovanju i 100% prirodnim sastojcima u REGEN50.

> Provjeri cijenu i naruči REGEN50.

5. Koja je razlika između REGEN50 i REGEN50 STRONG proizvoda?

REGEN50 sadrži učinkovitu i sigurnu formulu 8 biljaka, vitamina, minerala i antioksidansa. Ove su 100% prirodne kapsule osmišljene za osobe oba spola koje brinu o zdravlju svog urinarnog sustava, uz poseban naglasak na prostatu kod muškaraca.

Inspiriran REGEN50 kapsulama, ali vođen potrebom za snažnijom kombinacijom sastojaka u proizvodu namijenjenom isključivo muškarcima, nastao je REGEN50 STRONG. Snaga ove formulacije počiva na čak 12 aktivnih sastojaka. Objedinjuje djelovanje biljnih ekstrakata Sabal palme i afričke šljive bogatih beta-sitosterolom, koprive koja se već stoljećima u ljekarništvu koristi u pripravcima namijenjenim ublažavanju tegoba urinarnog trakta te praha korijena make – adaptogene biljke koju su još prije 2000 godina južnoamerički domoroci koristili kao izvor snage i pomoć pri jačanju libida i poboljšanju plodnosti. Učinak ovih potentnih biljaka nadopunjuju ekstrakti rajčice (likopen) i smole indijskog tamjanovca te važne aminokiseline, vitamini i minerali.
> Pročitajte više o 100% prirodnim sastojcima

Osim muškaraca srednje i starije životne dobi, REGEN50 STRONG kapsule koriste i mlađi muškarci. Bogate su vitaminom B6 koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i smanjenju umora i iscrpljenosti te cinkom koji pridonosi normalnoj plodnosti i reprodukciji te održavanju normalne razine testosterona u krvi.

> Više o prednostima REGEN50 proizvoda.

REGEN50 i REGEN50 STRONG blagotvorni su za želudac i dobro se podnose, registrirani su proizvodi i odobreni od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Za kupnju nije potreban recept. Kupnja je jednostavna, sigurna i diskretna.
Osim na našoj internet stranici REGEN50 su dostupni za kupnju i u ljekarnama gdje se možete posavjetovati s ljekarnikom.

> Provjeri cijenu i naruči svoj REGEN50.

> Prodajna mjesta gdje možete odmah kupiti REGEN50 proizvode.

6. Kako koristiti REGEN50 i REGEN50 STRONG?
Uzmite jednu kapsulu REGEN50, odnosno REGEN50 STRONG-a s 2 dl vode dva puta dnevno uz ili nakon obroka (ujutro i navečer). REGEN50 kapsule su prikladne za vegane i vegetarijance. Za optimalne rezultate uzimajte kapsule svaki dan 90 dana bez pauze. Sadržaj pakiranja od 60 kapsula dovoljan je za 30 dana korištenja. Prikladne su samo za oralnu primjenu. Čuvati izvan dohvata djece na tamnom mjestu na temperaturi ispod 25 °C. Nije namijenjen za upotrebu mlađima od 18 godina.
7. Da li su REGEN50 i REGEN50 STRONG kvalitetni dodaci prehrani?

REGEN50 i REGEN50 STRONG su proizvodi usredotočeni na rezultate zbog visoke kvalitete i posebne ekstrakcije sirovina od kojih su proizvedeni. Formulacije oba proizvoda čini iznimno velik broj potentnih biljnih ekstrakata te vitamina, minerala, antioksidansa sastavljenih u pravilnom i djelotvornom omjeru visoke kakvoće ekstrakcije i kvalitete. Svi su sastojci kao i finalni proizvodi prošli stroge kontrole kvalitete i sigurnosti. Nutrilago REGEN50 proizvodi su proizvedeni u EU, Njemačka pod ISO 9001, HACCP, GMP certifikatima i bez GMO-a. Ne sadrže sastojke životinjskog porijekla te su primjerene za vegetarijance i vegane.

Nutrilago REGEN50 i REGEN50 STRONG, registrirani su proizvodi i odobreni od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Klasifikacijske oznake: 541-02/17-01/629 | 541-02/17-01/630

8. Koji je sastav REGEN50 proizvoda?

Sastav REGEN50 proizvoda je potpuno prirodan. Formulacije oba proizvoda čini iznimno velik broj potentnih biljnih ekstrakata te vitamina, minerala, antioksidansa sastavljenih u pravilnom i djelotvornom omjeru visoke kakvoće ekstrakcije i kvalitete.

Detaljan sastav provjerite klikom na link: Više o proizvodu > Sastojci 

REGEN50 sadrži učinkovitu i sigurnu formulu 8 biljaka, vitamina, minerala i antioksidansa, a inspiriran REGEN50 kapsulama, ali vođen potrebom za snažnijom kombinacijom sastojaka u proizvodu namijenjenom isključivo muškarcima, nastao je REGEN50 STRONG. Snaga ove formulacije počiva na čak 12 aktivnih sastojaka. Objedinjuje djelovanje biljnih ekstrakata Sabal palme i afričke šljive bogatih beta-sitosterolom, koprive koja se već stoljećima u ljekarništvu koristi u pripravcima namijenjenim ublažavanju tegoba urinarnog trakta te praha korijena make – adaptogene biljke koju su još prije 2000 godina južnoamerički domoroci koristili kao izvor snage i pomoć pri jačanju libida i poboljšanju plodnosti. Učinak ovih potentnih biljaka nadopunjuju ekstrakti rajčice (likopen) i smole indijskog tamjanovca te važne aminokiseline, vitamini i minerali.

Sastav REGEN50 kapsula:  Sabal Palma ekstrakt ploda, Ekstrakt sjemenki bundeve, Ekstrakt kore afričke šljive, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin B6, Cink, Magnezij.

Sastav REGEN50 STRONG kapsula: Sabal Palma ekstrakt ploda, Ekstrakt korijena koprive, Ekstrakt kore afričke šljive, Prah korijena make, Ekstrakt smole indijskog tamjanovca, Ekstrakt rajčice – likopen, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin B6, Cink, Magnezij, L-arginin.

9. Jesu li REGEN50 proizvodi sigurni za upotrebu?

REGEN50 i REGEN50 STRONG kapsule sadrže samo prirodne sastojke, blagotvorni su za želudac i dobro se podnose, ako se koriste u skladu s uputstvom za upotrebu. Kao i kod svih drugih dodataka prehrani, ukoliko niste sigurni ili sumnjate da li smijete uzimati ove proizvode, svakako Vam preporučujemo da se obratite svome liječniku ili ljekarniku. REGEN50 dodaci prehrani nisu namijenjeni za upotrebu kod djece.

U slučaju da ste alergični na bilo koji od sastojka koji je naveden na pakiranju REGEN50 i REGEN50 STRONG-u te na našoj internet stranici, nemojte ih koristiti. Ovi proizvodi nisu farmaceutski lijekovi i za njihovu kupnju nije potreban recept.

10. REGEN50 proizvodi u kombinaciji s drugim proizvodima.

Formula u REGEN50 i REGEN50 STRONG kapsulama je plod dugogodišnjeg istraživanja i testiranja s ciljem razvoja optimalnog prirodnog, neinvanzivnog, sigurnog dodatka prehrani namijenjenog osobama koje brinu o zdravlju svog urogenitalnog sustava uz poseban naglasak na prostatu kod muškaraca.

Kako bi se postigli optimalni rezultati ne preporučuje se upotreba prirodnih proizvoda slične ili iste namjene od drugih proizvođača.

REGEN50 i REGEN50 STRONG su dodaci prehrani na potpuno prirodnoj bazi koji se dobro podnose. Ukoliko redovito uzimate lijekove na recept, svakako se posavjetujte sa svojim liječnikom ili ljekarnikom kako biste bili sigurni da primjena REGEN50 proizvoda nije kontraindicirana s obzirom na Vaše stanje ili postojeću terapiju.
Klikom na link možete provjeriti sastav REGEN50 proizvoda: > regen50.hr/sastav-proizvoda

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste sigurni ili sumnjate da li smijete uzimati REGEN50, svakako Vam preporučujemo da se obratite svome liječniku ili ljekarniku. REGEN50 i REGEN50 STRONG nisu namijenjeni za upotrebu kod djece i osoba mlađih od 18 godina.

11. Koliko brzo proizvodi počinju djelovati?

REGEN50 i REGEN50 STRONG sadrže prirodne aktivne sastojke koji počinju djelovati odmah nakon upotrebe, odnosno nakon samo nekoliko minuta od uzimanja. Ipak, potrebno je nekoliko dana neprekidnog uzimanja kako bi se nakupila dovoljna koncentracija aktivnih tvari u organizmu i kako bi došlo do optimalnog djelovanja. Optimalni vidljivi učinak različit je od osobe do osobe ali se obično kreće u razmaku od sedam do petnaest dana od dana prvog uzimanja. Ove prirodne kapsule djeluju dugoročno i imaju široki spektar pozitivnog i ljekovitog djelovanja na sve organe i djelove tijela.

Najbolji rezultati postižu se kada se kapsule koriste u skladu s uputama, najmanje tijekom trideset dana i bez pauze.

Preporučujemo uzimanje kapsula bez preskakanja najmanje 30 dana.

12. Što je prostata i koji su simptomi bolesti prostate?

Prostata je pomoćna spolna žlijezda i dio muškog reproduktivnog sustava, veličine i oblika oraha smještena nisko u zdjelici, ispod mjehura i neposredno ispred rektuma. Funkcija prostate je izlučivanje vlastitog sekreta i mliječne tekućine koja omogućuje spermijima da prežive od trenutka ejakulacije do oplodnje. Prostata se mijenja. Raste kako muškarac stari, može stisnuti uretru i uzrokovati probleme s protokom urina. Simptomi koji upućuju da s prostatom nešto nije u redu su: češća potreba za mokrenjem tijekom dana, hitna potreba za mokrenjem (urgencija), slabiji protok urina, osjećaj pečenja prilikom mokrenja, učestalo buđenje noću zbog potrebe za mokrenjem , bol u donjem dijelu trbuha, preponama ili iza skrotuma (mošnji), osjećaj pritiska ili bol u rektumu, gubitak libida i seksualni problem, bolna ejakulacija.

Više o bolestima prostate pročitajte ovdje.

13. Što je impotencija i koji su simptomi?

Impotencija, odnosno erektilna disfunkcija je nemogućnost postizanja i održavanja erekcije kako bi se ostvario uspješan spolni odnos. Učestalost problema s potencijom povećava se sa starenjem, iako nije nužno povezana sa starijom životnom dobi. Oko 5 posto muškaraca u dobi od 40 godina suočava se s impotencijom i između 15 i 25 posto muškaraca u dobi od 65 godina. Erektilnu disfunkciju (impotenciju) uzrokuje niz fizičkih i psihičkih razloga. Simptomi erektilne disfunkcije su promjena kvalitete erekcije (sposobnost održanja erekcije i tvrdoće penisa), izostanak jutarnje erekcije (simptom fizičke impotencije) te iznenadna impotencija kao reakcija na neki događaj (psihološki uzrok).

Pročitaj Više o utjecajima bolesti prostate na impotenciju

14. Što je upala mjehura i kako REGEN50 može pomoći?

Upala mjehura je uzrokovana infektivnim procesom koji je lokaliziran uglavnom u sluznici. Prema statistikama, žene češće pate od upale mjehura, odnosno cistitisa zbog činjenice da imaju drugačiju strukturu organizma od muškaraca. Tako, u ženskom tijelu, struktura uretre pridonosi češćem javljanju raznih infekcija. Kad se radi o bolestima unutarnjih organa, poput cistitisa, tada je vrlo važno pravodnobno reagirati te započeti s terapijom što ranije.

Žene se tijekom života često susreću s tegobama mokraćnog sustava i uvijek su u potrazi za kvalitetnim formulacijama koje povoljno djeluju na zdravlje mokraćnog sustava. Zahvaljujući djelovanju fitosterola iz ekstrakata ploda Sabal palme, sjemenki bundeve i kore afričke šljive, upotpunjenih važnim vitaminima i mineralima, REGEN50 je snažna, prirodna formula koja pokazuje izvrsne rezultate kod oba spola. Ipak, muškarci češće odabiru REGEN50 STRONG kapsule zbog većeg broja aktivnih sastojaka, snažnijeg djelovanja i želje za dodatnim učinkom na vitalnost i libido.

REGEN50 i REGEN50 STRONG su kvalitetni proizvodi, proizvedeni u Njemačkoj. Njihova jedinstvena formula, u pravilnom i optimalno djelotvornom omjeru, temeljena je na brojnim studijama koje su potvrdile učinkovitost prirodnih sastojaka od kojih je sačinjena.

Simptomi koji ukazuju na upalu mjehura mogu biti:

 • Bolovi i grčevi tijekom mokrenja – najčešće tijekom i nakon mokrenja.
 • Učestalo mokrenje u malim količinama – učestalost se povećava sve do intervala „svakih 5 minuta“.
 • Noćno mokrenje – obično noću u toplom, vodoravnom položaju.
 • Osjećaj nepotpunog pražnjenja mjehura.
 • Ozbiljno pečenje i bol tijekom i nakon mokrenja.
 • Svrbež tijekom mokrenja
 • Krv u urinu
 • Groznica – kod uznapredovale bolesti upale mjehura (cistitisa) može doći do povećanja temperature za znojenjem i slabosti.

Što se prije uoči problem i počne se na vrijeme djelovati na simptome upale mjehura, to je veća uspješnost neškodljivih i neagresivnih tretmana, odnosno samoliječenja.

Više o upali mjehura pročitajte ovdje.

15. Detalji o ekspresnoj dostavi (kroz 24 h), poštarini i besplatnoj dostavi.

Partner za dostavu je GLS dostavna služba. Dostava je ekspresna, sljedeći radni dan ako je proizvod naručen do 12 h radnim danom te će vam paket biti uručen sljedeči radni dan prije podne. Dostava je iznimno diskretna te nitko (čak niti dostavljač) neće biti upoznat sa sadržajem paketa.

Upoznali ste se sa našim proizvodom, potreban vam je hitno i želite ga već sljedeći dan? Izvršite svoju narudžbu REGEN50-a na jedan od sljedećih načina i jamčimo vam da će proizvod biti kod vas u ekspresnom roku:

Telefonom: 099 772 60 05 (operater govori hrvatskim jezikom).

SMS-om, Viberom, Wats up-om na broj 099 772 60 05. U poruci nam napišite podatke za slanje (ime, prezime, br. telefona, adresa, mjesto, te naziv proizvoda i količinu koju naručujete).

Ispunjavanjem narudžbe klikom na link Narudžba u gornjem ili donjem desnom djelu naše stranice (izaberite proizvod i količinu, pritisnite dalje u košaricu, upišite podatke za dostavu, izaberite npr.plaćanje pouzećem i kliknite naprijed).

E-mailom na info@regen50.hr. U poruci nam napišite podatke za slanje (ime, prezime, br. telefona, adresa, mjesto, te naziv proizvoda i količinu koju naručujete).

Prije dostave, dostavljač će vas nazvati te ako niste na navedenoj adresi uvijek možete dogovoriti drugo mjesto ili vrijeme dostave paketa. Preporučujemo da prilikom naručivanja navedete adresu na kojoj ćete biti sljedećeg radnog dana u prijepodnevnim satima. Ukoliko ste na radnome mjestu molimo vas da napišete ime tvrtke, adresu tvrtke te vaše ime i prezime. Pošiljka je diskretno pakirana. U slučaju da je proizvod naručen nakon 12 sati, pošiljka se šalje sljedeći radni dan i biti će vam uručena odmah sljedeći radni dan u prijepodnevnim satima.

Dostava je besplatna za sve narudžbe u iznosu iznad 63 € Ako vaš iznos narudžbe iznosi manje od 63 € tada ćete uz iznos koštanja proizvoda platiti i dostavu koja iznosi 3,95 €. Nema dodatnih skrivenih troškova. Ekspresnu dostavu, najnižu cijenu i potpunu diskreciju, jamčimo vam kupnjom sa naše internet stranice. Kod narudžbi isključivo na poste restante šalter Hrvatske pošte mogući su dodatni troškovi (naknada za prijenos novca kod plaćanja pouzećem u iznosu od 0,85% od cijene otkupnine) koje zaračunava Hrvatska pošta. Kod običnih narudžbi pouzećem dostava je samo 3,95 €.

16. Jednostavna narudžba, diskretna kupnja i sigurno plaćanje.

Narudžba REGEN50 proizvoda je jednostavna i brza, kupnja je diskretna a plaćanje je 100% sigurno. 

Upoznali ste se sa našim proizvodom, potreban vam je hitno i želite ga već sljedeći dan? Izvršite svoju narudžbu REGEN50-a na jedan od sljedećih načina i jamčimo vam da će proizvod biti kod vas u ekspresnom roku:

Telefonom: 099 772 60 05 (operater govori hrvatskim jezikom).

SMS-om, Viberom, Wats up-om na broj 099 772 60 05. U poruci nam napišite podatke za slanje (ime, prezime, br. telefona, adresa, mjesto, te naziv proizvoda i količinu koju naručujete).

Ispunjavanjem narudžbe klikom na link Narudžba u gornjem ili donjem desnom djelu naše stranice (izaberite proizvod i količinu, pritisnite dalje u košaricu, upišite podatke za dostavu, izaberite npr.plaćanje pouzećem i kliknite naprijed).

E-mailom na info@regen50.hr . U poruci nam napišite podatke za slanje (ime, prezime, br. telefona, adresa, mjesto, te naziv proizvoda i količinu koju naručujete).

Diskrecija naših klijenata nam je jako važna, pa je pošiljka poslana bez logotipa i bez oznaka sadržaja paketa. GLS dostavljač ne zna što se nalazi u paketu te možete biti mirni da nitko osim vas neće biti upoznat sa sadržajem paketa. Također u suradnji s Hrvatskom poštom nudimo Vam opciju POSTE RESTANTE. Pošiljka će vas već nakon 1-2 radna dana čekati u centralnom poštanskom uredu diskretno (bez obavijesti na kućnoj adresi) 30 dana na šalteru POSTE RESTANTE. Bitno je napomenuti službeniku na poštanskom šalteru da ste došli po poste restante pošiljku.


Plaćanje je 100% sigurno.

Nudimo Vam četiri vrste plaćanja uz PCI compliance standard.

1. Pouzećem (prilikom preuzimanja paketa).

2. Predračunom (virmanska uplatnica ili internet bankarstvo).

3. Sigurno plaćanje kreditnom karticom (Visa, Mastercard, Maestro, Discover…) uz PCI Compliance standard. Payment card industry compliance osigurava sigurnost kod kartičnog plaćanja.

     

4. PayPal (Kreditna kartica ili Paypal račun putem sustava PayPal).

Svi podaci koji se odnose na Vaš identitet tretirat će se u skladu s važećim propisima o zaštiti osobnih podataka, uvijek uz maksimalnu zaštitu Vaše privatnosti i anonimnosti. Vaše osobne podatke čuvat ćemo u tajnosti te ih se neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj strani.

 

17. Da li se pošiljka šalje diskretno?

Diskrecija naših klijenata nam je jako važna, pa je pošiljka poslana bez logotipa i bez oznaka sadržaja paketa. GLS dostavljač ne zna što se nalazi u paketu te možete biti mirni da nitko osim vas neće biti upoznat sa sadržajem paketa. Također u suradnji s Hrvatskom poštom nudimo Vam opciju POSTE RESTANTE. Pošiljka će vas već nakon 1-2 radna dana čekati u centralnom poštanskom uredu diskretno (bez obavijesti na kućnoj adresi) 30 dana na šalteru POSTE RESTANTE. Bitno je napomenuti službeniku na poštanskom šalteru da ste došli po poste restante pošiljku.

18. Što je poste restante i htio bi naručiti proizvod, ali ne živim u Hrvatskoj?

U suradnji s Hrvatskom poštom nudimo Vam opciju POSTE RESTANTE. Pošiljka će vas već nakon 1-2 radna dana čekati u centralnom poštanskom uredu diskretno (bez obavijesti na kućnoj adresi) 30 dana na šalteru POSTE RESTANTE. Bitno je napomenuti službeniku na poštanskom šalteru da ste došli po poste restante pošiljku.

S obzirom da za sada nemamo zastupnike u BiH, Srbiji ili Crnoj Gori a živite u blizini hrvatske granice, često putujete u Hrvatsku ili pak imate rodbinu u Hrvatskoj također imate mogućnost kupnje naših proizvoda. Pošaljite nam na mail info@regen50.hr upit za proizvod koji Vas interesira te nam napišite u kojem Vama najbližem mjestu ili gradu u Hrvatskoj odgovara podići pošiljku. Odgovoriti ćemo Vam s detaljima o preuzimanju koji će biti točno prilagođeni vama.

19. Da li se REGEN50 može kupiti u ljekarni?

Nutrilago® REGEN50 proizvodi dostupni su u Hrvatskoj putem naše internet trgovine REGEN50.HR, narudžbom na broj telefona 099 772 60 05 ili e-mailom: info@regen50.hr. Za narudžbe veće od 63 € nudimo vam besplatnu dostavu.

acuraflex u ljekarnama

Nutrilago® Regen50 proizvode možete kupiti i u ljekarnama gdje se možete konzultirati i s farmaceutom. Između ostalih načina plaćanja, u ljekarnama REGEN50 možete platiti i na rate karticama.

 

Kliknite link  〉GDJE KUPITI te pronađite Vama najbližu ljekarnu. U tražilicu upišite grad ili mjesto i prikazat će Vam se popis ljekarni u blizini.

 

ljekarne regen50
*REGEN50 proizvodi su uvijek dostupni na stanju u Farmacia poslovnicama i možete ih kupiti odmah.

 

Kako bismo Vam olakšali da čim prije dođete do Vašeg proizvoda, kontaktirajte nas i saznajte koje je Vama najbliže prodajno mjesto.

Tel. SMS, Viber, WhatsApp: 099 772 60 05,
e-mail : info@regen50.hr,
brzom chat porukomu (u donjem desnom djelu web stranice)
Dovoljno je ostaviti poruku kao na primjeru:
Molim adresu za najbližu lokaciju npr. Sesvete, Zaprešić, Zagreb centar, Zagreb istok itd….

 
Kupnjom putem naše službene internet trgovine www.regen50.hr garantiramo vam najnižu cijenu, diskreciju i najbržu dostavu.

*Prikazani paketi sa više komada i nižom cijenom dostupni su isključivo u našoj internet trgovini na linku: www.regen50.hr/narudzba/

 

Secure Payment

Jednostavna i sigurna kupnja

Diskretna kupnja i sigurno plaćanje. Mogućnost plaćanja prilikom preuzimanja proizvoda. 〉 Više...

delivery

Besplatna i diskretna dostava

Besplatna dostava za narudžbe iznad 63 € Sve pošiljke šaljemo ekspresno i u diskretnom pakiranju. 〉 Više...