Narudžba i savjetovanje
099 772 60 05

Prirodno i učinkovito rješenje za
Prostatu, Urinarne tegobe, Potenciju, Libido i Vitalnost

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge image Promo badge image

Odgovori na često postavljena pitanja

1. Što je REGEN50?

REGEN50 je 100% prirodan dodatak prehrani za muškarce i žene u kapsulama. Sadrži učinkovitu i sigurnu formulu 8 biljaka, vitamina, minerala i antioksidansa. Njihova učinkovitost na zdravlje prostate i urinarnog sustava dokazana je brojnim studijama i ispitivanjima. REGEN50 kapsule djeluju na cjelokupno zdravlje prostate, urinarnog sustava, održavanje normalne razinu hormona u srednjoj i starijoj životnoj dobi. REGEN50 djeluju ljekovito na upaljenu prostatu i umanjuju simptome koji su povezani uz povećanu prostatu i prostatitis.

Kombinacija prirodnih sastojaka u REGEN50 kapsulama poput ekstrakta ploda sabal palme, bundeve, kore afričke šljive, vitamina i minerala učinkovito pridonose normalnoj urinarnoj funkciji i smanjuju mogućnost nastanka povećane prostate (BPH), prostatitisa ili raka prostate. REGEN50 proizvod je prirodan izvor beta-sitosterola.

REGEN50 ne izaziva nuspojave, registriran je kao dodatak prehrani te je odobren je od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Za kupnju nije potreban recept. Kupnja je jednostavna, sigurna i diskretna.

> Više o djelovanju i 100% prirodnim sastojcima u REGEN50.

> Provjeri cijenu i naruči REGEN50.

2. Kome može pomoći REGEN50?

REGEN50 kapsule namijenjene su muškarcima i ženama svih dobnih skupina a redovitom upotrebom pomaže popraviti funkciju prostate, funkciju urinarnog sustava, regenerira prostatu i djeluje preventivno, održava normalnu razinu testosterona, učinkovit je kod teškoća s mokrenjem, pospješuje pražnjenje mokraćnog mjehura, djelotvoran je kod simptoma dobroćudnog povećanja prostate (BHP), prevenira i usporava hipertrofiju prostate, prevenira učestalo mokrenje noću i danju, bježanje urina i urgenciju, pojačava slabiji mlaz mokraće, skraćuje vrijeme čekanja na početak mokrenja, djelotvoran je u prevenciji isprekidanog mlaza, otklanja osjećaj nepotpunog pražnjenja, spriječava kapanje nakon mokrenja, otklanja bolno mokrenje.

Osim muškaraca i žena srednje i starije životne dobi, REGEN50 kapsule koriste i mlađi muškarci te žene radi održavanja normalne razine hormona i radi prevencije bolesti prostate te mokraćnog sustava. Ako se koriste redovito, prema uputstvu za upotrebu one djeluju dugoročno i vrlo su učinkovite. REGEN50 ne izaziva nuspojave, registriran je kao dodatak prehrani te je odobren je od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Za kupnju nije potreban recept. Kupnja je jednostavna, sigurna i diskretna.

> Više o djelovanju i 100% prirodnim sastojcima u REGEN50.

> Provjeri cijenu i naruči REGEN50.

3. Što je REGEN50 STRONG?

REGEN50 STRONG je 100% prirodan dodatak prehrani za muškarce u kapsulama. Sadrži učinkovitu, snažniju i sigurnu formulu od čak 12 biljaka, vitamina, minerala i antioksidansa, a što ga čini proizvodom  s najviše prirodnih sastojaka na tržištu. Zbog toga je i do 4 puta učinkovitiji od sličnih proizvoda koji su trenutno dostupni.  Učinkovitost sastojaka koji čine snažnu formulaciju REGEN50 STRONG-a dokazana je brojnim studijama i ispitivanjima. REGEN50 STRONG snažno djeluje na cjelokupno zdravlje prostate, urinarnog sustava, održavanje normalne razinu hormona u srednjoj i starijoj životnoj dobi, rast seksualne želje (libida) te na spriječavanje ili ublažavanje simptoma erektilne disfunkcije, odnosno impotencije. 

REGEN50 STRONG ne izaziva nuspojave, registriran je kao dodatak prehrani te je odobren je od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Za kupnju nije potreban recept. Kupnja je jednostavna, sigurna i diskretna.

> Više o djelovanju i 100% prirodnim sastojcima u REGEN50.

> Provjeri cijenu i naruči REGEN50.

4. Kome može pomoći REGEN50 STRONG?

REGEN50 STRONG kapsule namijenjene su muškarcima svih dobnih skupina a redovitom upotrebom: djeluje na cjelokupno zdravlje prostate, urinarnog sustava, održavanje normalne razinu hormona u srednjoj i starijoj životnoj dobi, održavanje normalne razine libida (seksualne želje), održavanje vitalnosti te na spriječavanje ili ublažavanje simptoma erektilne disfunkcije, odnosno impotencije. Dugoročno jača potenciju i seksualnu snagu, umanjuje poremećaj seksualne funkcije.

Učinkovito popravlja funkciju prostate, regenerira prostatu i djeluje preventivno, učinkovit je kod teškoća s mokrenjem, pospješuje pražnjenje mokraćnog mjehura, mokraćni mjehur je potpuno ispražnjen nakon mokrenja, djelotvoran je kod simptoma dobroćudnog povećanja prostate (BHP), prevenira i usporava hipertrofiju prostate, prevenira učestalo mokrenje noću i danju, bježanje urina i urgenciju, pojačava slabiji mlaz mokraće, skraćuje vrijeme čekanja na početak mokrenja, djelotvoran u prevenciji isprekidanog mlaza, otklanja osjećaj nepotpunog pražnjenja, spriječava kapanje nakon mokrenja, otklanja bolno mokrenje a uzimaju ga jer je između ostalog i prirodan izvor beta-sitosterola.

Osim muškaraca srednje i starije životne dobi, REGEN50 STRONG kapsule koriste i mlađi muškarci radi očuvanja zdrave i prirodne funkcije postizanja erekcije (spriječavanja pojave impotencije) održavanja normalne razine testosterona te radi prevencije bolesti prostate i urinarnog sustava. Ako se koriste redovito, prema uputstvu za upotrebu one djeluju dugoročno i vrlo su učinkovite.

REGEN50 STRONG ne izaziva nuspojave, registriran je kao dodatak prehrani te je odobren je od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Za kupnju nije potreban recept. Kupnja je jednostavna, sigurna i diskretna.

> Više o djelovanju i 100% prirodnim sastojcima u REGEN50.

> Provjeri cijenu i naruči REGEN50.

5. Koja je razlika između REGEN50 i REGEN50 STRONG proizvoda?

REGEN50 učinkovito djeluje na razna oboljenja prostate i urinarnog sustava. Ublažava simptome te ih otklanja. Također utječe na održavanje zdrave razine testosterona. Sadrži 8 prirodnih sastojaka koji djeluju na prostatu i urinarni sustav.
> Pročitajte više o 100% prirodnim sastojcima

REGEN50 STRONG sadrži veću i snažniju koncentraciju čak 12 aktivnih sastojaka koji djeluju osim na prostatu te urinarni sustav i na potenciju (erektilnu disfunkciju), libidoseksualnu snagu, održavanje zdrave razine testosterona te cjelokupno seksualno zdravlje muškaraca. Učinkovito popravlja funkciju prostateregenerira prostatu i djeluje preventivno. Učinkovit je kod teškoća s mokrenjem, pospješuje pražnjenje mokraćnog mjehura (mokraćni mjehur će biti potpuno ispražnjen nakon mokrenja), djelotvoran je kod simptoma dobročudnog povećanja prostate (BHP), prevenira i usporava hipertrofiju prostate, prevenira učestalo mokrenje noću i danju, bježanje urina i urgenciju, pojačava slabiji mlaz mokraće, skraćuje vrijeme čekanja na početak mokrenja, djelotvoran u prevenciji isprekidanog mlaza, otklanja osjećaj nepotpunog pražnjenja, spriječava kapanje nakon mokrenja, otklanja bolno mokrenje a uzimaju ga jer je između ostalog i prirodan izvor beta-sitosterola.

Osim muškaraca srednje i starije životne dobi, REGEN50 STRONG kapsule koriste i mlađi muškarci radi očuvanja zdrave i prirodne funkcije postizanja erekcije (spriječavanja pojave impotencije) održavanja normalne razine testosterona te radi prevencije bolesti prostate i urinarnog sustava.
> Više o prednostima REGEN50 proizvoda.

REGEN50 i REGEN50 STRONG ne izazivaju nuspojave, registrirani su proizvodi i odobreni od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Za kupnju nije potreban recept. Kupnja je jednostavna, sigurna i diskretna.

Osim na našoj internet stranici REGEN50 su dostupni za kupnju i u ljekarnama gdje se možete posavjetovati s ljekarnikom.

> Provjeri cijenu i naruči svoj REGEN50.

> Prodajna mjesta gdje možete odmah kupiti REGEN50 proizvode.

6. Kako koristiti REGEN50 i REGEN50 STRONG?

Uzmite jednu kapsulu REGEN50, odnosno REGEN50 STRONG-a s 2 dl vode dva puta dnevno uz ili nakon obroka (ujutro i navečer). REGEN50 kapsule su prikladne za vegane i vegetarijance. Za optimalne rezultate uzimajte kapsule svaki dan 90 dana bez pauze. Sadržaj pakiranja od 60 kapsula dovoljan je za 30 dana korištenja. Prikladne su samo za oralnu primjenu. Čuvati izvan dohvata djece na tamnom mjestu na temperaturi ispod 25 °C. Nije namijenjen za upotrebu mlađima od 18 godina.

7. Da li su REGEN50 i REGEN50 STRONG kvalitetni dodaci prehrani?

REGEN50 proizvodi i njihova formulacija temelje se na dugogodišnjim istraživanjima. Mnoge studije dokazuju učinkovitost sastojaka koji se koriste u REGEN50 dodacima prehrani.

REGEN50 kapsule sadrže prirodne sastojke koji omogućuju brzo i aktivno djelovanje. Prirodni sastojci su vrlo pažljivo odabrani u pravilnom i djelotvornom omjeru. Osim izvanredne kvalitete sastojaka, REGEN50 od konkurencije odvaja posebno kvalitetna ekstrakcija biljaka. Zbog toga je REGEN50 prvi izbor kupaca u čak 12 zemalja EU.

REGEN50 proizvodi su proizvedeni u EU, Njemačka u visokokvalitetnom pogonu najviših standarda kvalitete (ISO 9001, GMP, HACCP). Ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla, genetski modificirane organizme i svi sastojci su podvrgnuti mikrobiološkim testiranjima na teške metale. Prikladni su za uzimanje vegetarijancima i veganima.

REGEN50 proizvodi su vrlo kvalitetni i dokazano učinkoviti, dostupni bez recepta i sigurni za korištenje.

8. Koji je sastav REGEN50 proizvoda?

Sastojci su probrani i s dokazanim djelovanjem. Proizvodi sadrže samo kvalitetnu ekstrakciju biljaka, vitamina i antioksidanasa. Detaljan sastav provjerite klikom na link: Više o proizvodu > Sastojci.

Sastav REGEN50 proizvoda je potpuno prirodan. Prirodni sastojci u formulacijama su vrlo pažljivo odabrani u pravilnom i djelotvornom omjeru. Osim izvanredne kvalitete biljaka, vitamina, minerala i antioksidansa, REGEN50 i STRONG od konkurencije odvaja posebno kvalitetna ekstrakcija biljaka. Zbog toga su REGEN50 proizvodi prvi izbor kupaca u čak 12 zemalja EU.

Sastav REGEN50 kapsula: Sabal Palma ekstrakt ploda, Ekstrakt sjemenki bundeve, Ekstrakt kore afričke šljive, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin B6, Cink, Magnezij

Sastav REGEN50 STRONG kapsula: Sabal Palma ekstrakt ploda, Ekstrakt korijena koprive, Ekstrakt kore afričke šljive, Prah korijena make, Ekstrakt smole indijskog tamjanovca, Ekstrakt rajčice – likopen, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin B6, Cink, Magnezij, L-arginin

9. Javljaju li se nuspojave prilikom upotrebe REGEN50 proizvoda?

REGEN50 i REGEN50 STRONG sadrže samo prirodne sastojke i ne izazivaju nuspojave, ako se koriste u skladu s uputstvom za upotrebu. Kao i kod svih drugih dodataka prehrani, ukoliko niste sigurni ili sumnjate da li smijete uzimati ove proizvode, svakako Vam preporučujemo da se obratite svome osobnom liječniku ili ljekarniku. REGEN50 dodaci prehrani nisu namijenjeni za upotrebu kod djece.

U slučaju da ste alergični na bilo koji od sastojka koji je naveden na pakiranju REGEN50 i REGEN50 STRONG-u te na našoj internet stranici, nemojte ih koristiti. Ovi proizvodi nisu farmaceutski lijekovi i za njihovu kupnju nije potreban recept.

10. REGEN50 proizvodi u kombinaciji s drugim proizvodima.

Formula u REGEN50 i REGEN50 STRONG kapsulama je plod dugogodišnjeg istraživanja i testiranja s ciljem razvoja optimalnog prirodnog, neinvanzivnog, sigurnog rješenja za ublažavanje tegoba, bolnih stanja i upala vezanih uz prostatu, potenciju, libido i održavanje zdrave razine testosterona.

Kako bi se postigli optimalni rezultati ne preporučuje se upotreba sličnih prirodnih proizvoda drugih proizvođača namijenjenih otklanjanju istih tegoba, bolnih stanja i upala.

REGEN50 i REGEN50 STRONG su dodaci prehrani na potpuno prirodnoj bazi koji ne uzrokuju nuspojave. Upotreba uz farmaceutske lijekove ne izaziva kontraindikacije ako na lijeku koji koristite nije posebno naznačeno izbjegavanje nekog od sastojaka navedenog na deklaraciji REGEN50 proizvoda. Klikom na link možete provjeriti sastav REGEN50 proizvoda: > regen50.hr/sastav-proizvoda

Ukoliko niste sigurni ili sumnjate da li smijete uzimati REGEN50, svakako Vam preporučujemo da se obratite svome osobnom liječniku ili ljekarniku. REGEN50 i REGEN50 STRONG nisu namijenjeni za upotrebu kod djece i osoba mlađih od 18 godina.

11. Koliko brzo proizvodi počinju djelovati?

REGEN50 i REGEN50 STRONG sadrže prirodne aktivne sastojke koji počinju djelovati odmah nakon upotrebe, odnosno nakon samo nekoliko minuta od uzimanja. Ove prirodne kapsule djeluju dugoročno i imaju široki spektar pozitivnog i ljekovitog djelovanja na sve organe i djelove tijela. Kao i svi prirodni lijekovi, one djeluju sporije nego farmaceutski lijekovi ali zato djeluju dugoročno i blagotvorno na cijeli oranizam te ne izazivaju nuspojave. Ipak, potrebno nekoliko dana neprekidnog uzimanja kako bi se nakupila dovoljna koncentracija aktivnih tvari u organizmu i kako bi došlo do optimalnog djelovanja. Optimalni vidljivi učinak različit je od osobe do osobe ali se obično kreće u razmaku od sedam do petnaest dana od dana prvog uzimanja.  Preporučujemo uzimanje kapsula bez preskakanja najmanje 30 dana. Između REGEN50 i REGEN50 STRONG-a postoji razlika u snazi i vremenu djelovanja. Ipak, preporučujemo da počnete s REGEN50 kapsulama te ako osjetite da vam nisu dovoljno jake, probate REGEN50 STRONG idući mjesec.

Najbrži rezultati postižu se kada se kapsule koriste u skladu s uputama, najmanje tijekom trideset dana i bez pauze.

12. Što je prostata i koji su simptomi bolesti prostate?

Prostata je pomoćna spolna žlijezda i dio muškog reproduktivnog sustava, veličine i oblika oraha smještena nisko u zdjelici, ispod mjehura i neposredno ispred rektuma. Funkcija prostate je izlučivanje vlastitog sekreta i mliječne tekućine koja omogućuje spermijima da prežive od trenutka ejakulacije do oplodnje. Prostata se mijenja. Raste kako muškarac stari, može stisnuti uretru i uzrokovati probleme s protokom urina. Simptomi koji upućuju da s prostatom nešto nije u redu su: češća potreba za mokrenjem tijekom dana, hitna potreba za mokrenjem (urgencija), slabiji protok urina, osjećaj pečenja prilikom mokrenja, učestalo buđenje noću zbog potrebe za mokrenjem , bol u donjem dijelu trbuha, preponama ili iza skrotuma (mošnji), osjećaj pritiska ili bol u rektumu, gubitak libida i seksualni problem, bolna ejakulacija.

Više o bolestima prostate pročitajte ovdje.

13. Što je impotencija i koji su simptomi?

Impotencija, odnosno erektilna disfunkcija je nemogućnost postizanja i održavanja erekcije kako bi se ostvario uspješan spolni odnos. Učestalost problema s potencijom povećava se sa starenjem, iako nije nužno povezana sa starijom životnom dobi. Oko 5 posto muškaraca u dobi od 40 godina suočava se s impotencijom i između 15 i 25 posto muškaraca u dobi od 65 godina. Erektilnu disfunkciju (impotenciju) uzrokuje niz fizičkih i psihičkih razloga. Simptomi erektilne disfunkcije su promjena kvalitete erekcije (sposobnost održanja erekcije i tvrdoće penisa), izostanak jutarnje erekcije (simptom fizičke impotencije) te iznenadna impotencija kao reakcija na neki događaj (psihološki uzrok).

Pročitaj Više kako REGEN50 STRONG može pomoći kod potencije

14. Što je upala mjehura i kako REGEN50 može pomoći?

Upala mokraćnog mjehura je bolna bolest, budući da pacijent doživljava vrlo neugodne simptome. Upala mjehura je uzrokovana infektivnim procesom koji je lokaliziran uglavnom u sluznici. Prema statistikama, žene češće pate od upale mjehura, odnosno cistitisa zbog činjenice da imaju drugačiju strukturu organizma od muškaraca. Tako, u ženskom tijelu, struktura uretre pridonosi češćem javljanju raznih infekcija. Kad se radi o bolestima unutarnjih organa, poput cistitisa, tada je vrlo važno pravodnobno reagirati te započeti s terapijom što ranije.

REGEN50 je snažna, učinkovita i prirodna formula koja djeluje na široki spektar bolesti i zdravstvenih tegoba kod muškaraca i žena. Žene najčešće uzimaju REGEN50 kako bi ublažile ili spriječile ponovno javljanje simptoma cistitisa (upale mjehura), te druge upale i infekcije urinarnog trakta. Muškarci najčešće biraju REGEN50 STRONG jer on snažno i učinkovito djeluje na zdravlje prostate, urinarne tegobe, potenciju, a djeluje i kao prirodni afrodizijak na libido te vraća vitalnost.

REGEN50 i REGEN50 STRONG su kvalitetni proizvodi, proizvedeni u Njemačkoj. Njihova jednistvena formula, u pravilnom i optimalno djelotvornom omjeru, temeljena je na brojnim studijama koje su potvrdile učinkovitost prirodnih sastojaka od kojih je sačinjena. On djeluju na sam uzrok bolesti, a preporučuju se i preventivno.

Simptome koji ukazuju na upalu mjehura mogu biti:

  • Bolovi i grčevi tijekom mokrenja – najčešće tijekom i nakon mokrenja.
  • Učestalo mokrenje u malim količinama – učestalost se povećava sve do intervala „svakih 5 minuta“.
  • Noćno mokrenje – obično noću u toplom, vodoravnom položaju.
  • Osjećaj nepotpunog pražnjenja mjehura.
  • Ozbiljno pečenje i bol tijekom i nakon mokrenja.
  • Svrbež tijekom mokrenja
  • Krv u urinu
  • Groznica – kod uznapredovale bolesti upale mjehura (cistitisa) može doći do povećanja temperature za znojenjem i slabosti.

Što se prije uoči problem i počne se na vrijeme djelovati na simptome upale mjehura, to je veća uspješnost neškodljivih i neagresivnih tretmana, odnosno samoliječenja.

Više o upali mjehura pročitajte ovdje.

15. Detalji o ekspresnoj dostavi (kroz 24 h), poštarini i besplatnoj dostavi.

Partner za dostavu je GLS dostavna služba. Dostava je ekspresna, sljedeći radni dan ako je proizvod naručen do 12 h radnim danom te će vam paket biti uručen sljedeči radni dan prije podne. Dostava je iznimno diskretna te nitko (čak niti dostavljač) neće biti upoznat sa sadržajem paketa.

Upoznali ste se sa našim proizvodom, potreban vam je hitno i želite ga već sljedeći dan? Izvršite svoju narudžbu REGEN50-a na jedan od sljedećih načina i jamčimo vam da će proizvod biti kod vas u ekspresnom roku:

Telefonom: 099 772 60 05 (operater govori hrvatskim jezikom).

SMS-om, Viberom, Wats up-om na broj 099 772 60 05. U poruci nam napišite podatke za slanje (ime, prezime, br. telefona, adresa, mjesto, te naziv proizvoda i količinu koju naručujete).

Ispunjavanjem narudžbe klikom na link Narudžba u gornjem ili donjem desnom djelu naše stranice (izaberite proizvod i količinu, pritisnite dalje u košaricu, upišite podatke za dostavu, izaberite npr.plaćanje pouzećem i kliknite naprijed).

E-mailom na info@regen50.hr. U poruci nam napišite podatke za slanje (ime, prezime, br. telefona, adresa, mjesto, te naziv proizvoda i količinu koju naručujete).

Prije dostave, dostavljač će vas nazvati te ako niste na navedenoj adresi uvijek možete dogovoriti drugo mjesto ili vrijeme dostave paketa. Preporučujemo da prilikom naručivanja navedete adresu na kojoj ćete biti sljedećeg radnog dana u prijepodnevnim satima. Ukoliko ste na radnome mjestu molimo vas da napišete ime tvrtke, adresu tvrtke te vaše ime i prezime. Pošiljka je diskretno pakirana. U slučaju da je proizvod naručen nakon 12 sati, pošiljka se šalje sljedeći radni dan i biti će vam uručena odmah sljedeći radni dan u prijepodnevnim satima.

Dostava je besplatna za sve narudžbe u iznosu iznad 59,73 € (450 kn). Ako vaš iznos narudžbe iznosi manje od 59,73 € (450 kn) tada ćete uz iznos koštanja proizvoda platiti i dostavu koja iznosi 3,85 € (29,00 kn). Nema dodatnih skrivenih troškova. Ekspresnu dostavu, najnižu cijenu i potpunu diskreciju, jamčimo vam kupnjom sa naše internet stranice. Kod narudžbi isključivo na poste restante šalter Hrvatske pošte mogući su dodatni troškovi (naknada za prijenos novca kod plaćanja pouzećem u iznosu od 0,85% od cijene otkupnine) koje zaračunava Hrvatska pošta. Kod običnih narudžbi pouzećem dostava je samo 29,00 kn (3,85 €).

16. Jednostavna narudžba, diskretna kupnja i sigurno plaćanje.

Narudžba REGEN50 proizvoda je jednostavna i brza, kupnja je diskretna a plaćanje je 100% sigurno. 

Upoznali ste se sa našim proizvodom, potreban vam je hitno i želite ga već sljedeći dan? Izvršite svoju narudžbu REGEN50-a na jedan od sljedećih načina i jamčimo vam da će proizvod biti kod vas u ekspresnom roku:

Telefonom: 099 772 60 05 (operater govori hrvatskim jezikom).

SMS-om, Viberom, Wats up-om na broj 099 772 60 05. U poruci nam napišite podatke za slanje (ime, prezime, br. telefona, adresa, mjesto, te naziv proizvoda i količinu koju naručujete).

Ispunjavanjem narudžbe klikom na link Narudžba u gornjem ili donjem desnom djelu naše stranice (izaberite proizvod i količinu, pritisnite dalje u košaricu, upišite podatke za dostavu, izaberite npr.plaćanje pouzećem i kliknite naprijed).

E-mailom na info@regen50.hr . U poruci nam napišite podatke za slanje (ime, prezime, br. telefona, adresa, mjesto, te naziv proizvoda i količinu koju naručujete).

Diskrecija naših klijenata nam je jako važna, pa je pošiljka poslana bez logotipa i bez oznaka sadržaja paketa. GLS dostavljač ne zna što se nalazi u paketu te možete biti mirni da nitko osim vas neće biti upoznat sa sadržajem paketa. Također u suradnji s Hrvatskom poštom nudimo Vam opciju POSTE RESTANTE. Pošiljka će vas već nakon 1-2 radna dana čekati u centralnom poštanskom uredu diskretno (bez obavijesti na kućnoj adresi) 30 dana na šalteru POSTE RESTANTE. Bitno je napomenuti službeniku na poštanskom šalteru da ste došli po poste restante pošiljku.


Plaćanje je 100% sigurno.

Nudimo Vam četiri vrste plaćanja uz PCI compliance standard.

1. Pouzećem (prilikom preuzimanja paketa).

2. Predračunom (virmanska uplatnica ili internet bankarstvo).

3. Sigurno plaćanje kreditnom karticom (Visa, Mastercard, Maestro, Discover…) uz PCI Compliance standard. Payment card industry compliance osigurava sigurnost kod kartičnog plaćanja.

     

4. PayPal (Kreditna kartica ili Paypal račun putem sustava PayPal).

Svi podaci koji se odnose na Vaš identitet tretirat će se u skladu s važećim propisima o zaštiti osobnih podataka, uvijek uz maksimalnu zaštitu Vaše privatnosti i anonimnosti. Vaše osobne podatke čuvat ćemo u tajnosti te ih se neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj strani.

 

17. Da li se pošiljka šalje diskretno?

Diskrecija naših klijenata nam je jako važna, pa je pošiljka poslana bez logotipa i bez oznaka sadržaja paketa. GLS dostavljač ne zna što se nalazi u paketu te možete biti mirni da nitko osim vas neće biti upoznat sa sadržajem paketa. Također u suradnji s Hrvatskom poštom nudimo Vam opciju POSTE RESTANTE. Pošiljka će vas već nakon 1-2 radna dana čekati u centralnom poštanskom uredu diskretno (bez obavijesti na kućnoj adresi) 30 dana na šalteru POSTE RESTANTE. Bitno je napomenuti službeniku na poštanskom šalteru da ste došli po poste restante pošiljku.

18. Što je poste restante i htio bi naručiti proizvod, ali ne živim u Hrvatskoj?

U suradnji s Hrvatskom poštom nudimo Vam opciju POSTE RESTANTE. Pošiljka će vas već nakon 1-2 radna dana čekati u centralnom poštanskom uredu diskretno (bez obavijesti na kućnoj adresi) 30 dana na šalteru POSTE RESTANTE. Bitno je napomenuti službeniku na poštanskom šalteru da ste došli po poste restante pošiljku.

S obzirom da za sada nemamo zastupnike u BiH, Srbiji ili Crnoj Gori a živite u blizini hrvatske granice, često putujete u Hrvatsku ili pak imate rodbinu u Hrvatskoj također imate mogućnost kupnje naših proizvoda. Pošaljite nam na mail info@regen50.hr upit za proizvod koji Vas interesira te nam napišite u kojem Vama najbližem mjestu ili gradu u Hrvatskoj odgovara podići pošiljku. Odgovoriti ćemo Vam s detaljima o preuzimanju koji će biti točno prilagođeni vama.

19. Da li se REGEN50 može kupiti u ljekarni?

Nutrilago® REGEN50 proizvodi dostupni su u Hrvatskoj putem naše internet trgovine REGEN50.HR, narudžbom na broj telefona 099 772 60 05 ili e-mailom: info@regen50.hr. Za narudžbe veće od 59,73 € (450 kn) nudimo vam besplatnu dostavu.

acuraflex u ljekarnama

Nutrilago® Regen50 proizvode možete kupiti i u ljekarnama gdje se možete konzultirati i s farmaceutom. Između ostalih načina plaćanja, u ljekarnama REGEN50 možete platiti i na rate karticama.

 

Kliknite link  〉GDJE KUPITI te pronađite Vama najbližu ljekarnu. U tražilicu upišite grad ili mjesto i prikazat će Vam se popis ljekarni u blizini.

 

ljekarne regen50
*REGEN50 proizvodi su uvijek dostupni na stanju u Farmacia poslovnicama i možete ih kupiti odmah.

 

Kako bismo Vam olakšali da čim prije dođete do Vašeg proizvoda, kontaktirajte nas i saznajte koje je Vama najbliže prodajno mjesto.

Tel. SMS, Viber, WhatsApp: 099 772 60 05,
e-mail : info@regen50.hr,
brzom chat porukomu (u donjem desnom djelu web stranice)
Dovoljno je ostaviti poruku kao na primjeru:
Molim adresu za najbližu lokaciju npr. Sesvete, Zaprešić, Zagreb centar, Zagreb istok itd….

 
Kupnjom putem naše službene internet trgovine www.regen50.hr garantiramo vam najnižu cijenu, diskreciju i najbržu dostavu.

*Prikazani paketi sa više komada i nižom cijenom dostupni su isključivo u našoj internet trgovini na linku: www.regen50.hr/narudzba/

 

Secure Payment

Jednostavna i sigurna kupnja

Diskretna kupnja i sigurno plaćanje. Mogućnost plaćanja prilikom preuzimanja proizvoda. 〉 Više...

delivery

Besplatna i diskretna dostava

Besplatna dostava za narudžbe iznad 59,73 € (450 kn). Sve pošiljke šaljemo ekspresno i u diskretnom pakiranju. 〉 Više...

WordPress Video Lightbox Plugin