Narudžba i savjetovanje
099 772 60 05

Prirodno i učinkovito rješenje za
Prostatu, Urinarne tegobe, Potenciju, Libido i Vitalnost

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge image Promo badge image
Početna | Djelovanje

Regen50

Aktivni sastojciBenigna Hiperplazija prostate(benigna hipertrofija prostate, bph)Smanjenje povećane prostatePrevencija raka prostateLiječenje impotencije, erekcije, potencijeOdržavanje zdrave razine testosterona i libida
Sabal Palma-ekstrakt ploda
Afrička Šljiva-ekstrakt kore (fitosteroli)
Sjemenke bundeve-ekstrakt
Vitamin c
Vitamin e
Vitamin b6
Cink
Magnezij

REGEN50 su prirodne kapsule za regeneraciju prostate, urinarnog sustava te služe za prevenciju i otklanjanje simptoma vezanih uz bolesti prostate. Sadrže učinkovitu formulu 8 prirodnih sastojaka koji su stoljećima poznati po svom snažnom protuupalnom djelovanju. Njihovo pozitivno djelovanje na prostatu, urinarni sustav te održavanje normalne razine hormona testosterona dokazano je u brojnim znanstvenim studijama. REGEN50 prirodna formula ima široki spektar pozitivnog i ljekovitog djelovanja na sve organe i dijelove tijela.

Učinkovito i prirodno djelovanje kod muškaraca i žena.

REGEN50 kapsule učinkovito održavaju zdravlje prostate i mokraćnog sustava. One su jedinstveno, snažno, prirodno, neinvazivno i sigurno sredstvo za prevenciju i usporavanje bolesti poput dobroćudnog povećanja prostate (benigne hiperplazije prostate BHP), hipertrofije, prostatitisa te zdravstvenih tegoba poput teškog pražnjenja mokraćnog mjehura, učestalog mokrenja noću i danju, bježanja urina, urgencije, slabog mlaza mokraće, čekanja na početak mokrenja, isprekidanog mlaza, osjećaja nepotpunog pražnjenja, kapanja nakon mokrenja i bolnog mokrenja.

REGEN50 kapsule namijenjene su muškarcima i ženama svih dobnih skupina. Osim muškaraca i žena srednje i starije životne dobi, REGEN50 kapsule koriste i mlađi muškarci te žene radi održavanja normalne razine hormona i radi prevencije bolesti prostate, urinarnih tegoba te općenito cjelokupnog zdravlja mokraćnog sustava. Ako se koriste redovito, prema uputstvu za upotrebu one djeluju dugoročno i vrlo su učinkovite. REGEN50 ne izaziva nuspojave, registriran je kao dodatak prehrani te je odobren je od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Za kupnju nije potreban recept. Kupnja je jednostavna, sigurna i diskretna.

Naš najveći uspjeh su brojni zadovoljni kupci!

Još o proizvodu

Zašto izabrati Nutrilago® REGEN50 kapsule?

Učinkovite su • Djeluju dugoročno i bez štetnih posljedica • Vraćaju normalnu urinarnu funkciju •Ponovno otkrijte cjelonoćno spavanje • Temelje se na dokazano učinkovitim sastojcima • Sadrže čak 8 aktivnih biljaka, vitamina, minerala i antioksidansa • Jedinstvena formula • Ne izazivaju ovisnost niti nuspojave • Mogu se kombinirati s drugim farmaceutskim lijekovima (npr. za srce, tlak…) • Široki spektar pozitivnog djelovanja na cijelo tijelo • Djelovanje se eksponencijalno pojačava dužim vremenom korištenja • i do 4 puta učinkovitije od sličnih proizvoda koji su trenutno dostupni na tržištu • Sigurne su, lako se kupuju i bez odlaska u ljekarnu, a za kupnju nije potreban recept • Garantirana diskrecija primanja paketa s proizvodom • REGEN50 kapsule registrirane su kao dodatak prehrani i odobrene od Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.  > Provjeri cijene i naruči svoj REGEN50

REGEN50 kapsule su proizvedene u Njemačkoj, EU pod brendom Nutrilago® u skladu s najvišim standardima kvalitete u farmaceutskoj, prehrambenoj i kozmetičkoj industriji (ISO 9001, GMP, HACCP, ISO 22716/GMP) čiju kvalitetu kontroliraju interne i eksterne inspekcije.

> Više o sastojcima

Regen50Strong

Aktivni sastojciBenigna Hiperplazija prostate(benigna hipertrofija prostate, bph)Smanjenje povećane prostatePrevencija raka prostateLiječenje impotencije, erekcije, potencijeOdržavanje zdrave razine testosterona i libida
Sabal Palma-ekstrakt ploda
Afrička Šljiva-ekstrakt kore (fitosteroli)
Korijen koprive-ekstrakt
Vitamin c
Vitamin e
Vitamin b6
Cink
Magnezij
Maka (Maca)
L-Arginin
Indijski tamjan
Likopen iz rajčice

REGEN50 STRONG sadrži veću i snažniju koncentraciju čak 12 aktivnih, prirodnih sastojaka koji su stoljećima poznati po svom protuupalnom djelovanju. U brojnim znanstvenim studijama dokazano je njihovo pozitivno i aktivno djelovanje na prostatu i bolesti prostate, urinarni sustav, liječenje impotencije i obnavljanje funkcije prirodnog postizanja erekcije (bez korištenja farmaceutskih lijekova), održavanja seksualne želje (libida) te na održavanje normalne razine testosterona. REGEN50 STRONG prirodna formula ima široki spektar pozitivnog i ljekovitog djelovanja na sve organe i dijelove tijela.

100% prirodna formula brzo olakšava probleme s mokrenjem i prostatom.

Snažna formula djeluje osim na prostatu te urinarni sustav i na potenciju (erektilnu disfunkciju), libido, vitalnost, seksualnu snagu, održavanje zdrave razine testosterona te cjelokupno seksualno zdravlje muškaraca. Učinkovito popravlja funkciju prostateregenerira prostatu i djeluje preventivno. Brzo olakšava teškoće s mokrenjem, pospješuje pražnjenje mokraćnog mjehura (mokraćni mjehur će biti potpuno ispražnjen nakon mokrenja), djelotvoran je kod simptoma dobroćudnog povećanja prostate (BHP), prevenira i usporava hipertrofiju prostate, prevenira učestalo mokrenje noću i danju, bježanje urina i urgenciju, pojačava slabiji mlaz mokraće, skraćuje vrijeme čekanja na početak mokrenja, djelotvoran u prevenciji isprekidanog mlaza, otklanja osjećaj nepotpunog pražnjenja, spriječava kapanje nakon mokrenja, otklanja bolno mokrenje, a uzimaju ga jer je između ostalog i prirodan izvor beta-sitosterola. Strong formula je do 4 puta učinkovitija od sličnih proizvoda koji su trenutno dostupni na tržištu.

Osim muškaraca srednje i starije životne dobi, REGEN50 STRONG kapsule koriste i mlađi muškarci radi očuvanja zdrave i prirodne funkcije postizanja erekcije (spriječavanja pojave impotencije), održavanja normalne razine testosterona te radi prevencije bolesti prostate i urinarnog sustava.

Samo potpuno zdrava prostata osigurava zdravu potenciju, libido i vitalnost.

Ako se koriste redovito, prema uputstvu za upotrebu one djeluju dugoročno i vrlo su učinkovite. REGEN50 STRONG ne izaziva nuspojave, registriran je kao dodatak prehrani te je odobren je od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Za kupnju nije potreban recept. Kupnja je jednostavna, sigurna i diskretna.

> Naruči svoj REGEN50 paket po najpovoljnijoj cijeni

Još o proizvodu

Zašto izabrati Nutrilago® REGEN50 STRONG kapsule?

Učinkovite su • Djeluju dugoročno i bez štetnih posljedica • Vraćaju normalnu erektilnu i urinarnu funkciju •Ponovno otkrijte cjelonoćno spavanje • Ponovno postignite i održite erekciju bez uzimanja farmaceutskih lijekova za potenciju • Ponovno osjetite seksualni nagon (libido) • Jedinstvena formula • Formulacija se temelji na dokazano učinkovitim sastojcima • Sadrži čak 12 aktivnih biljaka, vitamina, minerala i antioksidansa • Ne izazivaju ovisnost niti nuspojave • Mogu se kombinirati s drugim farmaceutskim lijekovima (npr. za srce, tlak…) • Široki spektar djelovanja na cijelo tijelo • Djelovanje se eksponencijalno pojačava dužim vremenom korištenja • i do 5  puta učinkovitije od sličnih proizvoda koji su trenutno dostupni na tržištu • Sigurne su, lako se kupuju i bez odlaska u ljekarnu, a za kupnju nije potreban recept • Garantirana diskrecija primanja paketa s proizvodom • REGEN50 STRONG kapsule registrirane su kao dodatak prehrani i odobrene od Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.  > Provjeri cijene i naruči svoj REGEN50 STRONG

REGEN50 STRONG kapsule su proizvedene u Njemačkoj, EU pod brendom Nutrilago® u skladu s najvišim standardima kvalitete u farmaceutskoj, prehrambenoj i kozmetičkoj industriji (ISO 9001, GMP, HACCP, ISO 22716/GMP) čiju kvalitetu kontroliraju interne i eksterne inspekcije.

> Više o sastojcima

WordPress Video Lightbox Plugin