Narudžba i savjetovanje
099 772 60 05

Vrati kvalitetu života i probudi muškarca u sebi
Prirodne kapsule s čak 12 dokazano učinkovitih sastojaka

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge image Promo badge image

Regen50

Aktivni sastojci BRIGA O URINARNOM TRAKTU DOPRINOSI ODRŽAVANJU NORMALNE RAZINE TESTOSTERONA U KRVI BRIGA O ZDRAVLJU PROSTATE ZA OSOBE KOJE ŽELE PROBUDITI MUŠKARCA U SEBI SMANJENJE UMORA I ISCRPLJENOSTI
Sabal Palma-ekstrakt ploda
Afrička Šljiva-ekstrakt kore (fitosteroli)
Sjemenke bundeve-ekstrakt
Vitamin c
Vitamin e
Vitamin b6
Cink
Magnezij

REGEN50 su prirodne kapsule osmišljene za osobe oba spola koje brinu o zdravlju svog urinarnog sustava, uz poseban naglasak na prostatu kod muškaraca. Sadrže učinkovitu kombinaciju 8 prirodnih sastojaka – biljnih ekstrakata, vitamina i minerala te imaju imaju široki spektar povoljnih učinaka na brojne organske sustave u tijelu.

Učinkovito i prirodno djelovanje kod muškaraca i žena.

Važnosti očuvanja zdravlja prostate i mokraćnog sustava muškarci postaju osobito svjesni s ulaskom u srednju i stariju životnu dob. Naime, u tom se razdoblju počinju susretati s problemima poput otežanog mokrenja, čekanja na početak mokrenja, osjećaja nepotpunog pražnjenja mokraćnog mjehura ili pak učestalog mokrenja noću i danju. Takve tegobe često se povezuju s dobroćudnim povećanjem prostate (benignom hiperplazijom prostate).
Žene se pak tijekom života često susreću s tegobama mokraćnog sustava i uvijek su u potrazi za kvalitetnim formulacijama koje povoljno djeluju na zdravlje urinarnog trakta.
Zahvaljujući djelovanju fitosterola iz ekstrakata ploda Sabal palme, sjemenki bundeve i kore afričke šljive, upotpunjenih važnim vitaminima i mineralima, Regen50 pokazuje izvrsne rezultate kod oba spola.

REGEN50 kapsule namijenjene su muškarcima i ženama svih dobnih skupina. Naime, ova izvrsna formulacija, uz biljne ekstrakte sadrži i iznimno važan mineral cink te vitamine C i E koji doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Doprinos vitamina B6 i C bit će zamijećen i u normalnoj funkciji imunološkog sustava te u smanjenju umora i iscrpljenosti. Osobama mlađe životne dobi koje brinu o svom zdravlju prostate i urinarnom sustavu osobito će značajan biti učinak ove formulacije na reproduktivno zdravlje zahvaljujući djelovanju vitamina B6 koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti te cinka koji pridonosi normalnoj plodnosti i reprodukciji. Ako se koriste redovito, prema uputstvu za upotrebu one djeluju dugoročno i vrlo su učinkovite. REGEN50 ne izaziva nuspojave, registriran je kao dodatak prehrani te je odobren je od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Za kupnju nije potreban recept. Kupnja je jednostavna, sigurna i diskretna. Dostupne su i u ljekarnama.

Naš najveći uspjeh su brojni zadovoljni kupci!

Još o proizvodu

Zašto izabrati Nutrilago® REGEN50 kapsule?

• Učinkovite su
• Djeluju dugoročno i bez štetnih posljedica
• Ne dopustite da Vam učestalo mokrenje narušava svakodnevnicu
• Ponovno otkrijte cjelonoćno spavanje
• Temelje se na dokazano učinkovitim sastojcima
• Sadrže čak 8 aktivnih biljaka, vitamina, minerala i antioksidansa
• Jedinstvena formula
• Ne izazivaju ovisnost niti nuspojave
• Široki spektar povoljnih učinaka na brojne organske sustave u tijelu
• Djelovanje se eksponencijalno pojačava dužim vremenom korištenja
• Sigurne su, lako se kupuju i bez odlaska u ljekarnu, a za kupnju nije potreban recept
• Garantirana diskrecija primanja paketa s proizvodom
• REGEN50 kapsule registrirane su kao dodatak prehrani i odobrene od Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske
• Dostupne u ljekarnama.

 > Provjeri cijene i naruči svoj REGEN50

REGEN50 kapsule su proizvedene u Njemačkoj, EU pod brendom Nutrilago® u skladu s najvišim standardima kvalitete u farmaceutskoj, prehrambenoj i kozmetičkoj industriji (ISO 9001, GMP, HACCP, ISO 22716/GMP) čiju kvalitetu kontroliraju interne i eksterne inspekcije.

> Više o sastojcima

Regen50Strong

Aktivni sastojci BRIGA O URINARNOM TRAKTU DOPRINOSI ODRŽAVANJU NORMALNE RAZINE TESTOSTERONA U KRVI BRIGA O ZDRAVLJU PROSTATE ZA OSOBE KOJE ŽELE PROBUDITI MUŠKARCA U SEBI SMANJENJE UMORA I ISCRPLJENOSTI
Sabal Palma-ekstrakt ploda
Afrička Šljiva-ekstrakt kore (fitosteroli)
Korijen koprive-ekstrakt
Vitamin c
Vitamin e
Vitamin b6
Cink
Magnezij
Maka (Maca)
L-Arginin
Indijski tamjan
Likopen iz rajčice

Formulacija REGEN50 STRONG inspirirana je REGEN50 kapsulama, a njen je nastanak vođen potrebom za snažnijom kombinacijom sastojaka u proizvodu osmišljenom za za muškarce koji svoj mladenački duh žele prenijeti na cijelo tijelo pa tako i na urogenitalni sustav, vratiti kvalitetu života i probuditi muškarca u sebi. REGEN50 STRONG sadrži veću i snažniju koncentraciju čak 12 aktivnih, prirodnih sastojaka te imaju imaju široki spektar povoljnih učinaka na brojne organske sustave u tijelu.

100% prirodna formula za muškarce koji žele vratiti kvalitetu života i probuditi muškarca u sebi.

Velik broj muškaraca tek u zrelijim godinama počinje uviđati utjecaj prostate na svoju svakodnevnicu. Naime, određena stanja koja se mogu javiti u srednjoj i starijoj životnoj dobi, poput benigne hiperplazije prostate (dobroćudnog povećanja prostate), ovisno o stupnju uznapredovalosti, za posljedicu može imati otežano mokrenje, osjećaj nepotpunog pražnjenja mokraćnog mjehura, ali i utjecati na slabljenje spolne moći. Zbog njihovog izuzetnog sastava, osim muškaraca srednje i starije životne dobi, REGEN50 STRONG kapsule koriste i mlađi muškarci koji žele na vrijeme započeti s brigom o zdravlju prostate i urinarnog sustava.

REGEN50 STRONG objedinjuje djelovanje biljnih ekstrakata Sabal palme i afričke šljive bogatih beta-sitosterolom, koprive koja se već stoljećima u ljekarništvu koristi u pripravcima namijenjenim ublažavanju tegoba urinarnog trakta te praha korijena make – adaptogene biljke koju su još prije 2000 godina južnoamerički domoroci koristili kao izvor snage i pomoć pri jačanju libida i poboljšanju plodnosti. Učinak ovih potentnih biljaka nadopunjuju ekstrakti rajčice (Likopen) i smole indijskog tamjanovca te važne aminokiseline, vitamini i minerali. Posebno je važno istaknuti vitamin B6 zbog njegovog doprinosa regulaciji hormonske aktivnosti i smanjenju umora i iscrpljenosti te cink zbog doprinosa normalnoj plodnosti i reprodukciji te održavanju normalne razine testosterona u krvi. Cink u kombinaciji s vitaminom C ujedno pridonosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Samo potpuno zdrava prostata osigurava zdravu potenciju, libido i vitalnost.

Ako se koristi redovito, prema uputstvu za upotrebu sastojci djeluju dugoročno i vrlo su učinkoviti. REGEN50 STRONG ne izaziva nuspojave, registriran je kao dodatak prehrani te je odobren je od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske. Za kupnju nije potreban recept. Kupnja je jednostavna, sigurna i diskretna. Dostupan je i u ljekarnama.

> Naruči svoj REGEN50 paket po najpovoljnijoj cijeni

Još o proizvodu

Zašto izabrati Nutrilago® REGEN50 STRONG kapsule?

• Učinkovite su
• Djeluju dugoročno i bez štetnih posljedica
• Za muškarce koji žele vratiti kvalitetu života i probuditi muškarca u sebi
• Kada poteškoće s mokrenjem mogu značajno narušiti kvalitetu života
• Ponovno otkrijte cjelonoćno spavanje
• Zdravlje urogenitalnog sustava preduvjet je za postizanje i održavanje erekcije
• Ponovno osjetite seksualni nagon (libido)
• Jedinstvena formula
• Formulacija se temelji na dokazano učinkovitim sastojcima
• Sadrži čak 12 aktivnih biljaka, vitamina, minerala i antioksidansa
• Ne izazivaju ovisnost niti nuspojave
• Široki spektar povoljnih učinaka na brojne organske sustave u tijelu
• Djelovanje se eksponencijalno pojačava dužim vremenom korištenja
• Sigurne su, lako se kupuju i bez odlaska u ljekarnu, a za kupnju nije potreban recept
• Garantirana diskrecija primanja paketa s proizvodom
• REGEN50 STRONG kapsule registrirane su kao dodatak prehrani i odobrene od Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.
• Dostupne u ljekarnama.
> Provjeri cijene i naruči svoj REGEN50 STRONG

REGEN50 STRONG kapsule su proizvedene u Njemačkoj, EU pod brendom Nutrilago® u skladu s najvišim standardima kvalitete u farmaceutskoj, prehrambenoj i kozmetičkoj industriji (ISO 9001, GMP, HACCP, ISO 22716/GMP) čiju kvalitetu kontroliraju interne i eksterne inspekcije.

> Više o sastojcima